GÜNDEM

Tesettür Abiye Kullanmanın İncelikleri

Her geçen gün yeni ürünlerle zenginleşen tesettür giyim sektörü, eşsiz kombinlerle kullanıcılara yeni bir dünyanın kapılarını aralar. Farklı model tesettür abiye seçenekleri, birbirinden yaratıcı eşarplarla uyum içinde kullanılır.

Tesettür Abiye Kullanmanın İncelikleri

Tesettür Abiye Kullanmanın İncelikleri

 

Her geçen gün yeni ürünlerle zenginleşen tesettür giyim sektörü, eşsiz kombinlerle kullanıcılara yeni bir dünyanın kapılarını aralar. Farklı model tesettür abiye seçenekleri, birbirinden yaratıcı eşarplarla uyum içinde kullanılır.

 

 Tesettür abiye kıyafetleri kullanmadan önce dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bunlar arasında kalite ilk sırada yer alır. Mevsim ihtiyaçlarına uygun doğru ürünü seçerken, mevcut parçalarla uyumuna da özen göstermek gerekir.

 

Şıklığınızı Zirveye Taşıyacak Tercihler

 

 Özgün ve sıradan olmayan bir eşarp tercihi, şıklığı zirveye taşıyacak olan detaylar arasında sayılabilir. Modern kesime sahip bir tuniği farklılaştıracak olan ise seçilen kolye olabilir. Ten rengiyle uyumlu bir başörtüsü seçilerek, şık bir görünüm elde edilebilir.

 

 Tarza uygun elbise seçimi özen isteyen bir iştir. Yaratıcı bir stili olan elbiseler, eşarp, ayakkabı ve çantayla uyumlu olarak kombin yapılmalıdır. Doğru beden tercihi ise bir elbisenin uzun süre ilk günkü şıklığını sürdürmesinde etkilidir. Seçilen elbisenin gündelik kullanım için mi yoksa özel bir davet için mi kullanılacağı da tercihler üzerinde etkili olacaktır.

 

Elbise Üzerinde Aksesuar Kullanımı

 

 Rahat etmek için seçilen gündelik elbiseler, bol ve vücudu sıkmayacak kalıpta olmalıdır. Ek detaylar ve aksesuarlarla zenginleştirilen parçalarda abartıya kaçılmamalı ve konforun ön planda tutulmasına özen gösterilmelidir.

 

 Özel günler için seçilecek abiye kıyafetler ve elbiselerde daha fazla detaya girilebilir. İnci ve taş detayları tesettür giyim tarzının vazgeçilmez aksesuarları arasında sayılabilir. Kullanım alanına uygun olarak yapılacak tercihler, mevsim ihtiyacı göz önünde tutularak yapılmalıdır.

 

Mevsime Uygun Kumaş Tercihi

 

 Yaz ayları için hava aldıran ve geniş gözeneklere sahip kumaşlardan hazırlanan koleksiyonlar seçilmelidir. Pamuklu ve yün iplik tercihi ise kış mevsiminde etkili koruma sağlar. Mevsime uygun kıyafet seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta renktir. Ayakkabı, çanta ve eşarp tercihiyle bir bütün oluşturacak parçalar güncel moda trendlerine uygun olarak belirlenmelidir.

 

Ferace kullanımı; tesettür giyim tarzının vazgeçilmezi olan ferace modelleri, bir üst giyim seçeneğidir. Tüm bedeni kaplayan feraceler, bileğe kadar uzanır. Kullanılan etek, elbise veya pantolonun boy ölçüsünü destekleyecek olan modeller, şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin en büyük kurtarıcısıdır.

 

Tesettür Abiye İle Şık Bir Görünüm

 

 Şık görünmek ve özel davetlerde dikkatleri üzerine çekmek isteyenler tesettür abiye kullanarak hedeflerine ulaşabilirler. Sade bir elbise doğru aksesuarlar, eşarp ve ayakkabı ile kullanılırsa hoş bir görünüm elde edilebilir.

 

 Abiye bir elbiseye son dokunuşu yapacak bileklik veya kolye seçimi, davetin yapılacağı yer ve zamanla uyumlu olmalıdır. Şık bir görünümün anahtarı hiç kuşkusuz;

 * İnsanın kendi vücudunu tanıması

 * Doğru ve yeterli aksesuar kullanımı

 * Kombinin uyumlu bir ayakkabı ve çantayla desteklenmesidir.

 

 Abiye kıyafetin ağırlığına uygun bir eşarp seçimi ve bağlama stili, verilen görüntünün dengeye oturmasını sağlar. Şık ve abartılı bir elbiseyle sade ve pürüzsüz kumaşlardan seçilen bir eşarp kullanılmalıdır. Elbisenin sade olması halindeyse eşarbın üstüne; taşlı bir taç kullanılabilir. Çok yoğun desenler ise kıyafetin yoğunluğunu ve odak noktasını kaybettirir.

 

Abiye Elbisede Model Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

 Kişinin zevkinin ön plana çıktığı tesettür abiyeelbise seçimi, özen ve dikkat ister. Çok çeşitli moda tasarımcıları tarafından hazırlanan koleksiyonlar online ortamda incelenerek nihai karar verilebilir. Vücut yapısıyla uyumlu, kaliteli bir kumaş dokusuna sahip ve kesim olarak özenli modellerle modern ve enerjik bir görünüm elde edilebilir.

 

 Bahar ve yaz ayları için tercih edilecek ince kumaşlar, rahat ve zarif bir görünüm için idealdir. Yüksek bel etekler, yarasa kollar, ufak desenler ve renk tercihi her ortamda şık görünmek ve yaşam felsefesini ortaya koymak isteyenlerin moda tercihi olarak düşünülebilir. En güzel ve bol çeşit abiye seçimlerinizi modaselvim sitesinden inceleyebilirsiniz.

 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar