GÜNDEM

Tepkiler çığ gibi! Günün TT'si #BülentAydemirİstifaEtmeli

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir; haberi araştırmadan, kaynağını soruşturmadan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'ı çığ düşmesine neden olmakla suçladı. Daha sonra özür dileyen Bülent Aydemir ile ilgili sosyal medyadan birçok gazeteci ve siyasetçi tepki gösterdi. Aydemir'e istifa çağrıları trend topic oldu.

Tepkiler çığ gibi! Günün TT'si #BülentAydemirİstifaEtmeli

Yandaş gazeteci söylemlerini bilmeyeniniz yoktur. Şimdi de düşman gazeteciler türedi. Bunların şu sıralar en çok konuşulanı ise Bülent Aydemir. Kendisine gelen bir duyumu, hiç sorgulamadan düşmanca bir tavırla konuşan Aydemir'in hedefide ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı vardı. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'ı çığa sebep olmakla suçlayan Bülent Aydemir'e tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Aydemir, adeta çığın altında kaldı. Gazeteciliğin en temel ilkesi olan ''Haberi doğrulatmak/teyit etmek'' ilkesini ayaklar altına alan Aydemir'e birçok meslektaşından tepki geldi.

Kısa zamanda büyüyen tepkiler istifa çağrılarına dönüştü ve twitterda gündem oldu.

İşte bazı tepkiler:

Aydemir'e bazı siyasetçiler de tepki verdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısında ''Kestirmeden, araştırılmadan bazı ifadelerin kullanılması doğru değil. Bir gazetecinin, gazetecilik faaliyetine uygun olmayan bir davranışı oldu.'' ifadelerini kullandı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum