KULİS

Tenkisat dalgası 360 TV'yi de vurdu

Star gazetesi ve Kanal 24'ten sonra şimdi de Ethem Sancak'ın sahibi olduğu 360 TV'de tenkisat kararı uygulanmaya kondu.

Tenkisat dalgası 360 TV'yi de vurdu
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Kısa süre önce bir gece yarısı operasyonu ile Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu'nun işlerine son verilen Star gazetesinden sonra şimdi de Ethem Sancak'ın sahibi olduğu 360 TV'de tenkisat kararı uygulanmaya kondu.

GEÇEN HAFTA STAR VE KANAL 24

Geçtiğimiz hafta Star gazetesinin Ankara Büro'sunda tenkisat kararı çıkmıştı..gazeteciler.com özel haber

Star Gazetesi'nin Parlamento ve politika Muhabiri Hamza Erdoğan ile gazeteye uzun yıllar ekonomi ve Savunma Muhabiri olarak hizmet veren Kıymet Sezer işten çıkarılmıştı. gazeteciler.com özel haber

Yine aynı gruba bağlı Kanal 24 Ankara Büro'da ise muhabir Ayşegül Sayın'ın görevine son verildi. İşten çıkarılmalara gerekçe olarak ekonomik kriz gösterilmişti.

BUGÜN DE 360 TV

2014 yılı Ekim ayında 360 TV'nin Ankara Büro'su kapatılmış ve çalışan 15 kişinin işine son verilmişti. Ayhan Alemdar, Barbaros Çalışkan, Gökmen Polat, Seyit Taşdelen, Mehmet Tevfik Mehmetlioğlu, Dinç Demirer, Oktay Tanrıverdi, Mehmet Tamer, Duygu Özdemir, Alican Ocak, Burak Taştan, Sema Cenkçi, Didem Kılıç, Mehmet Özçelik ve Sedat Yazıcıoğlu.

1 Aralık Pazartesi'den itibaren yeni logosu, yeni programları ve yeni ekran yüzleriyle izleyicilerin karşısına çıkan 360 TV'nin İstanbul'daki merkezinde geniş çaplı bir tenkisat kararı uygulamaya kondu.

AKŞAM GAZETESİ MATBAASI DA KAPATILIYOR

360 TV, Kanal 24, Star gazetesi ve Akşam gazetesinin sahibi olan Ethem Sancak'ın kulislerde konuşulanlara baklırsa, yeni yılla birlikte Star ve Akşam gazetelerinin birleştirilmesi kararı alacak. Bu amaçla Akşam gazetesinn matbaasını kapatması da gündemde.

 

AYRINTILAR GELECEK...

ÇOK OKUNANLAR