GÜNDEM

Telefonu Olanlar Tek Tuşla 7500 TL Ödemesini Alıyor! İş Bankası'ndan Yüzleri Güldüren Promosyon Kampanyası!

İş Bankası emeklilere özel promosyon teklifi yaptı. 7500 TL promosyon için nasıl başvuru yapılacak? İşCep'i olanlar yaşadı! İşte milyonlarca emekliyi mutlu edecek o kampanyaya dair detaylar...

Telefonu Olanlar Tek Tuşla 7500 TL Ödemesini Alıyor! İş Bankası'ndan Yüzleri Güldüren Promosyon Kampanyası!

İş Bankası promosyon kampanyasında nasıl başvuru yapılacağı ve ne kadar ödemenin hesaba aktarılacağı öğrenildi. 7500 TL'ye varan ödemeden faydalanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey basit. Üstelik emeklilerin yakından takip ettiği bankalardan biri olan İş Bankası, önemli bir kampanya duyurdu ve emeklilere süre verdi.

31 Mart 2023'e Kadar Başvurun!

İş Bankası'nın güncel promosyon kampanyasında başvurular 31 Mart 2023'e kadar kabul edilecek. Emekliyseniz ve promosyon almak istiyorsanız, 3 yıl boyunca İş Bankası maaş hesabınız üzerinden emekli maaşınızı almalısınız. Eğer farklı bir bankada iseniz, emekli maaşınızı İş Bankası'na taşımanız gerekecek. Bu sayede promosyon ödemesi almaya hak kazanacaksınız. Emekli maaşınızın miktarına göre alacağınız promosyon ödemesinde de değişiklik olabilir. En fazla 7500 TL'ye kadar ödeme yapılabileceği ifade ediliyor.

Telefondan Emekli Promosyon Başvurusu!

Telefonunuzdan emekli promosyon başvurusu yapmak isterseniz İşCep uygulamasını indiriniz. Sonrasında ise başvuru bölümünden emeklilik işlemlerine geçiş sağlamanız gerekiyor. Oradan da emekli promosyon başvurularına dair işlem sağlayabilirsiniz. Başvurularınız kısa süre içerisinde değerlendirilecek ve sizler de promosyon ödemesi almaya hak kazanacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar