GÜNDEM

Tele 1 tartışması devam ediyor Merdan Yanardağ'dan açıklama

Cüneyt Özdemir ve Merdan Yanardağ arasında yaşanan TELE 1 tartışmasına Durdu Özbolat da dahil oldu. Yanardağ Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Tele 1 tartışması devam ediyor Merdan Yanardağ'dan açıklama

Merdan Yanardağ ve Cüneyt Özdemir arasında yaşanan tartışmaya Yurt gazetesinin kurucusu Durdu Özbolat da dahil oldu. Özdemir, dün ismini vermeden Yanardağ için "Gerçek yüzünü herkes görecek" demişti. Hem Özbolat'ın hem Özdemir'in açıklamalarının ardından Merdan Yanardağ'dan açıklamalar geldi.

MERDAN YANARDAĞ'DAN CEVAP GELDİ

Yanardağ Twitter hesabından yaptığı açıklamada TELE 1'in finansmanına ilişkin somut veriler paylaşmadı. Yanardağ, "Arkasında ben varım. Arkadaşlarım var.. Çalışanlar var.. Halkın desteği var" dedi.

NE OLMUŞTU?

TELE 1 Televizyonu'nun sahibi Merdan Yanardağ'ın gazeteci Cüneyt Özdemir'e yönelik hakaret dolu açıklamalarının ardından Özdemir "TELE 1 televizyonunu nasıl kurdun, kaynağı nereden buldun ve nasıl finanse ediyorsun? Bu kanalın arkasında kim ya da kimler var?" diye sordu. Yanardağ bu sorulara "FETÖ yanaşması", "korkak bir soytarı", "tam bir cahil" ifadeleriyle karşılık vermişti.

Özdemir de konuyla ilgili Twitter hesabından Yanardağ'ın ismini vermeden açıklamalarda bulundu.

DURDU ÖZBOLAT: KAYNAK BENDEN ÇALDIĞIN PARALAR MI?

Yaşananlar sonrasında Yurt gazetesinin kurucusu Durdu Özbolat da açıklamalarda bulundu ve Yanardağ'a TELE 1'in finans kaynağına ilişkin sorular sormayı sürdürdü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar