POLEMİK

Tek kelimesi ile şak diye keser! 'Beştepe yalanı' neden dallanıp budaklandı?

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Tarafsız Bölge' programında Rahmi Turan'ın kaynağı olarak açıkladığı Talat Atilla'nın geceye damga vuran açıklamaları tartışıldı. Talat Atilla, Ahmet Hakan'ın ısrarına rağmen kaynağını açıklamamış ve o ismin Rahmi Turan tarafından da bilindiğini belirtmişti.

Beştepe'ye giden CHP'li iddiasındaki kaynak Talat Atilla, dün akşam Tarafsız Bölge'de dikkat çeken açıklamalar yaptı. Mesele tam kapandı derken Atilla'nın sözleri ile tartışma yeniden başladı.

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Tarafsız Bölge' programında Talat Atilla'nın son açıklamaları konuşuldu. İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın da katıldığı canlı yayında zaman zaman tansiyon yükseldi.

SAYMAZ'IN SÖZLERİ SONRASI...

Gazeteci İsmail Saymaz, meselenin bir CHP'linin Saray'a gittiğinin tartışılmasından, bu yalan bilgiyi getiren CHP'linin kim olduğuna kadar gelmiş olmasını eleştirince programın diğer katılımcılarından tepki gördü.

 Nedim Şener ve Hadi Özışık, konunun bu denli dallanıp budaklanmasına neden olanın, Fox TV'de yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğu konusunda birleşirken, moderatör Ahmet Hakan da bu isimlere destek verdi ve ''Kemal Bey bu tartışmaları şak diye kesebilirdi ama bunu yapmadı'' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar