GÜNDEM

TEB Bankası hesabı olanlar dikkat! 500 TL ödeme verilecek

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) müşterilerini sevindiren kampanyayı duyurdu. TEB, 500 TL’ye varan bonus kampanyası ile büyük ilgi topladı. TEB müşterileri sadece bir SMS ile talimat vererek anında 500 TL’ye varan bonusu kartına yükleyebiliyor…

TEB Bankası hesabı olanlar dikkat! 500 TL ödeme verilecek

Bankalar arasındaki rekabette yeni bir döneme girilirken Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), yine tüm dikkatleri çeken bir kampanyaya imza attı. Kurulduğu günden bu yana bankacılık faaliyetlerinde beğeni toplayan TEB, müşterilerini çeşitli kampanyalar ile memnun etmeye devam ediyor. TEB son olarak 500 TL’ye varan bonus kazanma imkanı ile müşterilerinin dikkatinin çekti. TEB Bonus Card sahiplerini yakından ilgilendiren kampanyanın detayları ortaya çıktı.

Bu zamana kadar mevduat hesaplarında yüksek faiz ile kazandıran, tüketici kredilerinde düşük faizler ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren TEB yine beğeni topladı. TEB Bonus Card müşterileri tek bir talimat ile 500 TL’ye varan bonus avantajlarından yararlanabiliyor. TEB Mart 2023 tarihine kadar Bonus Card’ına SMS ile talimat verenlere 500 TL’ye varan miktarlarda bonus kazanma fırsatı sunuyor.

TEB Bonus Card Talimatı Nasıl Verilir?

TEB Bonus Card müşterileri, 31 Mart 2023 tarihine kadar talimat vermeleri halinde 500 TL’ye varan bonus avantajlarından yararlanabilecek. Bu kampanyaya katılıp talimat vermek isteyen müşteriler, 0 850 200 0 666 numaralı telefonu arayarak gerekli işlemleri gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra CEPTETEB internet şubesini kullanarak da talimatları iletmek mümkün oluyor. Bunun için İnternet Şubesi menüsü içinde Kartlar bölümüne geldikten sonra Kart işlemlerini seçip “Harcama Sözü”ne tıklamak yeterli oluyor.

TEB 500 TL Bonus Kampanyası Detayları

31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyada aylık harcama taahhüdü veren müşterilerin kartına bonus yükleniyor. Bonus miktarı, TEB Bonus Card ile 12 ay boyunca her ay gerçekleştirilecek düzenli harcama taahhüdüne karşılık olarak yükleniyor. Karta yüklenen bonuslar peşin olmasının yanı sıra müşterinin vereceği taahhüt miktarı da belirli limitlere göre ayarlanıyor. Bu limite göre, tüm TEB Bonus Card’lar için verilen taahhüdün toplamı toplam limitin yüzde 70’ini aşmaması gerekiyor.

teb
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar