GÜNDEM

TEB 70 Bin TL Kredi İçin Düğmeye Bastı! Yeni Müşterilere Özel Faizle Kredi Verilecek!

Bankanın ertelemeli 70 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için müjdeli haber verildi. Düşük faiz ile kredi çekme planı olan TEB müşterileri bu fırsatı kaçırmak istemeyebilir. İşte detaylarıyla birlikte kredi konusunda bankanın açıklamaları...

TEB 70 Bin TL Kredi İçin Düğmeye Bastı! Yeni Müşterilere Özel Faizle Kredi Verilecek!

TEB'in 70 bin TL'lik ihtiyaç kredisinde gerekli şartlar açıklandı. Banka, müşterilerin acil nakit ihtiyacını karşılamak adına önemli bir kampanya sunuyor. Düşük faiz oranlı krediden yararlanmak isterseniz yapmanız gerekenler basit. Üstelik kampanya kapsamında şartlar da belli oldu. İşte TEB'in müşterilerine duyurduğu son fırsatı...

TEB'den Yeni Müşterilerine Sürpriz!

TEB, yeni müşterileri için yapmış olduğu kampanya ile adından söz ettiriyor. 70 bin TL'lik ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler, 36 aya varan vade seçenekleri ve 1,64'lük hoşgeldin faizinden faydalanacak. Kampanya kapsamında bizleri başka nelerin beklediği ise belli oldu.

Kredi İçin Başvurular Başladı!

TEB'in yeni kredisi için başvuruların yapıldığı öğrenildi. Banka, bu kapsamda önemli fırsatları yine müşteriler ile buluşturuyor. Eğer sizler de nakite sıkıştıysanız ve yeni müşteri olacaksanız bu imkanı değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Krediler 3 Ay Erteleniyor

Öte yandan TEB'in sunduğu ihtiyaç kredisinde 3 ay erteleme imkanı da bulunmakta. Bankadan gelen duyuruda ise “Henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi değilsen, sen de hemen CEPTETEB Hoş Geldin Faizli Kredi’ye başvur; yeni müşterilerimize özel %1,64'ten başlayan faiz oranlarından yararlan” ifadesine yer verildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar