GÜNDEM

TC Kimlik Son Rakamlarına Bakarak Ödeme Olacak, 0-2-4-6-8 Son Hanesi Olanlara 80.000 TL Ödenecek! Kaçırmayın!

TC Kimlik Son Rakamlarına Bakarak Ödeme Olacak, 0-2-4-6-8 Son Hanesi Olanlara 80.000 TL Ödenecek! Kaçırmayın!

TC Kimlik Son Rakamlarına Bakarak Ödeme Olacak, 0-2-4-6-8 Son Hanesi Olanlara 80.000 TL Ödenecek! Kaçırmayın!

kimlik numarası üzerinden 80000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan vatandaşlar için yapılan bu kampanya Şubat ayında olduğu gibi Mart ayında da devam etmektedir. 80.000 TL 36 ay vadeli ve 24 ay vadeli Kredi paketleri ile birlikte işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Denizbank ve Yapı Kredi Bankası kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler vereceğini Kendi resmi internet siteleri üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. 80 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurunuzu bu iki banka üzerinden yapmanız durumunda t.c kimlik numaranız üzerinden sizlere bir sorgulama yapılır ve bu sorgulama olumlu olursa kredi ödemesi gerçekleştirilmektedir.

Denizbank 80.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte adından söz ettirirken nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 80.000 TL kredi ödemesi vereceğini Kendi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Denizbank üzerinden sizlerde başvuru yaparak kredi kullanmak istiyorsanız 80.000 TL 24 ay vadeli Kredi başvurusunu Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak veya bankadan internet sitesine girerek yapabilirsiniz.

DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız kredinin t.c kimlik ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra cebimde Kredi numarası olan 32 80 numarasına göndermeniz halinde kredi puanı 1500 ve üzerinde olan herkes başvurudan onay alabilir ve kredi onayı alması durumunda da en yakın DenizBank üzerinden kredi alabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası da mart ayı içerisinde yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte gündem olmaya devam ederken nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler gerçekleştireceğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız SMS atarak veya bankanın internet bankacılığını kullanarak dilediğiniz zaman işlem yapabilir veya bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar