GÜNDEM

TC Kimlik Son Rakamı: 0-9-8-7-6-5 Olanlara Nakit Veriliyor, Banka Hemen Sonuç Veriyor!

TC Kimlik Son Rakamı: 0-9-8-7-6-5 Olanlara Nakit Veriliyor, Banka Hemen Sonuç Veriyor!

TC Kimlik Son Rakamı: 0-9-8-7-6-5 Olanlara Nakit Veriliyor, Banka Hemen Sonuç Veriyor!

Acil Para ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyalarda özellikle de ihtiyaç kredisi başvurularını yaparak uygun faizlerle kredi kullanacak olan kişilere kimlik numaraları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi ödemeleri verilmektedir.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler hızlı bir şekilde gerçekleştirilirken ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde ödemeleri hesaplarına yatırılarak kullandırılır ve nakit kredi ödemeleri uygun faizlerle aynı gün içinde ödenmektedir.

Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu Bu kampanyada bireysel kredi kullanacak olan kişilerin 18 yaşından büyük olması kredi puanı 1500 ve üzerinde olması Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda bireysel kredi ihtiyaç kredisi olarak başvurularını gerçekleştirebileceğiniz duyurdu.

Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız SMS atarak hemen sonuç öğrenebileceğiniz bir kampanya mevcut bulunmaktadır. TC kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulamada kredi notu uygun olan kişiler sms ile onay almaları halinde en yakın bankaya giderek bu kredileri kullanabilir.

Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik doğum tarihi ve aylık gelirinizi yazarak 44 11 numarasına mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Yapı Kredi Bankası aynı zamanda kendi banka hesabı olup Kredi kullanacak olan vatandaşların banka müşterisi olması durumunda Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden de 7/24, hafta sonu olsa bile kredi ödemesi gerçekleştirmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar