GÜNDEM

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-8 Olanlar Dikkat, Banka 90.000 TL Ödeme Verecek!

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-8 Olanlar Dikkat, Banka 90.000 TL Ödeme Verecek!

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-8 Olanlar Dikkat, Banka 90.000 TL Ödeme Verecek!

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 90.000'ye kadar kredi ödemesi verileceği açıklandı. 90.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak uygun faizlerle kredi alabilirsiniz. ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar banka müşterisi olması durumunda internet bankacılığını kullanarak bu kredileri alabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası 90.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ihtiyaç kredisi ödemeleri bankanın mobil uygulaması üzerinden yapmak istiyorsanız ihtiyaç kredisi başvurusunu Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde yapabilecek ve kredi ödemelerinizi hesabınıza yatırarak hemen aynı gün içinde kullanabileceksiniz. nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda işlemlerini Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirmeleri halinde masrafsız ve gelir belgesiz imzasız ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlar aynı zamanda banka müşterileri olmaları durumunda SMS atarak da kredi başvurusu yapabiliyor. sms ile t.c kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulamada kredi puanı uygun olan vatandaşlar cep telefonuna gelecek olan mesaj ile birlikte en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek kimlikleriyle birlikte kredi alabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler 90.000 TL ödeme almak için SMS atmak istiyorlarsa bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihini aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra 44 11 numarasına mesaj olarak göndermeleri gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar