GÜNDEM

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 50.000 TL Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başladı!

İhtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyenler, ihtiyaç kredisi başvurularında ING bankasını tercih ediyor.

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara 50.000 TL Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başladı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankalarından ING, ihtiyaç kredisi kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda ING ihtiyaç kredisinde yine uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri açıklandı. Bütçesine ve gelirine uygun maliyetlerle ING bankasından ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bir fırsat daha doğdu.

İhtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyenler, ihtiyaç kredisi başvurularında ING bankasını tercih ediyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan ING, uygun faizler ile müşterilerine kolay ödeme koşulları sunuyor. ING bankasından 50 bin TL krediyi 36 ay vade seçeneği ile çekmek isteyenlere yüzde 2.16 faiz oranı sunuluyor. Acil nakit ihtiyacını düşük faizler ödeyerek karşılamak isteyenler her zaman olduğu gibi ihtiyaç kredisi çekerken ING’yi tercih ediyor.

ING İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Türkiye bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan ING bankasından müjdeli haber geldi. ING bankasının resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, acil nakit ihtiyacı olanlara uygun koşullarda kredi desteği sunuluyor. ING ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında yüzde 2.16 faiz oranı uygulanıyor.

50 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler 36 ay vade seçeneğinde ayda 2.153 TL ödeyerek ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. ING ihtiyaç kredisinde ayrıca 250 TL tutarında kredi tahsis ücreti bulunuyor. Müşteriler 50 bin TL tutarında kredi çekmek istediklerinde uygun faiz oranları sayesinde kredinin toplam geri ödemesini 77.505.48 TL ödeyerek tamamlayabiliyor. ING ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

ING İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin bir numaralı adresi haline gelen ING bankasından kredi başvurusu yapmak son derece kolaydır. Halihazırda ING müşterisi olanlar internet bankacılığı ile mobil bankacılık uygulamalarını kullanarak düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. Henüz ING müşterisi olmayan ve ilk defa bankadan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler ise kendilerine en yakın ING şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum