GÜNDEM

TC Kimlik Rakamlarına Bakarak, Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlara 66.000 TL Ödeme Verilecek

TC Kimlik Rakamlarına Bakarak, Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlara 66.000 TL Ödeme Verilecek

TC Kimlik Rakamlarına Bakarak, Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlara 66.000 TL Ödeme Verilecek

kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek 66.000 TL kredi ödemesi alabileceğiniz yeni bir kampanya duyurusu paylaşıldı ve nakit kredi ödemesi alacak olan kişileri hemen aynı gün içinde ödemeler hızlı bir şekilde verileceği duyuruldu. ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara 66.000'ye kadar kredi ödemesi gerçekleştirecek olan vatandaşlara Kredi ödemeleri belirli şartlara uygun olarak kullandırılmaktadır.

t.c kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan başvurular sonrasında Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanmak isteyen tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri 5 dakika içerisinde verilecek ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak dilediğiniz zamanda aynı gün içinde kullandırılacaktır. Akbank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında kimlik numaranız üzerinden uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda işlemlerinizi hemen gerçekleştirebilecek ve bu bankalar üzerinden kredi kullanabileceksiniz.

Akbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar cep telefonları numaraları üzerinden işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa cep telefonlarının Mesaj kısmına girdikten sonra kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeleri halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaklardır. 4425 numarasına gönderilen mesaj sonrasında ihtiyaç kredisi ödemeleri belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde hesaplara yatırılacak ve onaylanan krediler uygun faizlerle vatandaşların Kredi hesaplarına 5 dakika içerisinde sonuçlandırarak gönderileceklerdir.. Akbank hesabınızın olması durumunda Kredi başvurusunu yapmak isteyen tüm vatandaşların Akbank direkt uygulaması uygulaması üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğini söylemek isteriz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar