GÜNDEM

TC kimlik numarasına ödeme olacak: 36 ay vadeye kadar geri ödemesi yapılacak

36 ay vade ile düşük faiz üzerinden sunulacak kredi imkanı 3 ay geri ödemesiz şekilde sahip olunabilecek.

TC kimlik numarasına ödeme olacak: 36 ay vadeye kadar geri ödemesi yapılacak

Son dönemlerde bankalar tarafından kredi açıklamalarının ardı arkası kesilmiyor. Kredi kullanmayı düşünen milyonlarca vatandaş ise bugünlerde 60 bin TL verilecek krediye gözlerini çevirdi. 36 ay vade ile düşük faiz üzerinden sunulacak kredi imkanı 3 ay geri ödemesiz şekilde sahip olunabilecek. Birden fazla banka üzerinden kredi imkanından faydalanmaya ise imkan sunuluyor. Başvuru gerçekleştiren vatandaşlar onay alması durumunda anında hesaplarına yatırılmaktadır.

36 Ay Vadeli Veriliyor

Gerek bireysel gerekse yatırımlar amacıyla nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 60 bin TL'ye kadar düşük faizle 36 ay vadeli kredi ödemesi imkanı sunulmaya başlandı. Kredi onayı hızlı bir şekilde verildiği gibi talepler kısa süre içerisinde ATM’den ödenerek değerlendirmeye alınmaktadır. Sizlerde birkaç dakika içerisinde acil nakit ihtiyacınızı karşılayacak bu kredi imkanından faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bankalara ait telefon bankacılığı ve internet şubeleri üzerinden ya da SMS ile başvuru kanalları kullanılarak kredi için sizler de imkan sağlayabilirsiniz. Krediyi yapılacak olan geri ödemeler ise her bütçeye uygun şekilde 36 ay vadeli ve 3 ay geri ödemesi şekilde değerlendirmeye alınıyor.

60.000 TL Üst Limit

Acil bir şekilde nakite ihtiyacı olan vatandaşlara 60 bin lira üst limitli olan krediler birden fazla banka ile sunulmaktadır. Şu an QNB Finansbank 60.000 TL tutarına kadar 3 ay ertelemeli 1.39 faiz oranı üzerinden kredi imkanı tanımaktadır. Aynı şekilde enpara.com üzerinden 60 bin TL masrafsız kredi ise 1.59 faiz oranı ile yine 36 ay vade üzerinden sunulmaktadır.

Türkiye iş bankasından 1.60 faiz oranı, Yapı Kredi Bankası 1.79 faiz oranıyla, Vakıfbank 1.55 faiz oranı, Ziraat Bankası 1.63 faiz oranı, Akbank 1.65 faiz oranı, ING Bank 1.59 faiz oranı, Garanti BBVA 1.74 faiz oranı ve Denizbank 1.90 faiz oranı ile 60 bin TL tutarındaki krediyi 36 ay vade ile sunuyor. 3 ay ertelemeli şekilde bu krediden sizlerde faydalanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar