GÜNDEM

TC kimlik numarasına göre PTT’de kredi veriyor! Banka müşterisi olmasanız da SMS atarak onay alınıyor

TC kimlik numarasına göre PTT’de kredi veriyor! Banka müşterisi olmasanız da SMS atarak onay alınıyor

TC kimlik numarasına göre PTT’de kredi veriyor! Banka müşterisi olmasanız da SMS atarak onay alınıyor

PTT t.c kimlik numaranız üzerinden sizlere SMS atarak ve ihtiyaç kredisi başvurunuzu PTT şubelerinden yaparak nakit kredi ödemeleri yapacağını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. PTT üzerinden başlatılan Bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilerin belirli Kredi şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve bankalardan kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde verilmektedir. Kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit almak isteyen tüm vatandaşlara PTT üzerinden uygun faiz oranları ile birlikte kredi işlemleri hemen aynı gün içinde yapılmaktadır.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için size en yakın PTT şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvuru yapabilirsiniz. PTT şubeleri üzerinden kredi başvurusu yapacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda ise kimlik numaraları sorgulamalarında Kredi notu düşük olan emekliler maaşlarını eğer PTT üzerinden alıyorsa veya emekli maaşını PTT'ye taşımak istiyorlarsa bu kampanyaya katılarak nakit kredi kullanabilmektedirler.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit kredi alacak olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte işlem verecek olan Aktif Bank yaptığı kampanyada 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli Kredi verirken, 50.000 TL üzerinde 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli hem emekliye hem de bireysel olan müşterilere Kredi imkanı sağlamaktadır. PTT ihtiyaç kredisi başvurusu SMS ile yapmak isteyen vatandaşlar PTT yazıp boşluk bırakıp kendi kimlik numarasını yazdıktan sonra bu mesajı 30 50 numarasına göndererek Kredi başvurusunda bulunmuş olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar