GÜNDEM

TC Kimlik Numarası Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara: 77.000 TL Ödeme Olacak!

Kimlik numarası üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde 77000 TL ödeme alabilirsiniz. O bankadan yapılan duyuru sonrasında uygun faizlerle ödemeler verilecek.

TC Kimlik Numarası Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlara: 77.000 TL Ödeme Olacak!

Akbank tarafından başlatılan yeni kredi kampanyasında 77000 TL kredi ödemesi verileceği açıklandı. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada, 77000 TL kadar kredi kullanacak olan vatandaşlara 24 ay vadeli kredi imkanı sağlayarak uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız krediniz hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 

Acil ihtiyacınızın olması durumunda 77000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olarak kredi ödemelerini uygun faizlerle alabileceğiniz bir kampanyada hazırlandı. 77000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirmek için bu bankadan kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte hemen ödeme alabilirsiniz. 

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu detayları nelerdir?

Akbank üzerinden başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyasına, başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar, kredi notu uygun olması durumunda kredi ödemesi alabiliyorlar. Tc Kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulamada, kredi notu 1500 ve üzerinde olan her vatandaş, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. 

Kredi başvurusunu gerçekleştirdiğiniz zaman banka, değerlendirmeyi sizlere kısa bir süre içerisinde yaparak, cep telefonunuza gönderilecek mesaj ile birlikte ne kadar onay aldığınızda görebilirsiniz ve Akbank üzerinden aynı zamanda SMS ile de kredi başvurusu yapma imkanı sunulmaktadır. Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp boşluk bırakıp, 77000 yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermeniz halinde kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulamada ne kadar kredi ödemesi alabileceğiniz hakkında bilgiler öğrenebilirsiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum