GÜNDEM

TC Kimlik No: 2-4-6-8-0 ile bitenlere nakit desteği başladı!

Acil destek kredisi adı altında verilen bu kredi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirerek, onay alan tutar üzerinden kredinizi Yapı Kredi Bankası aracılığı ile temin edebilirsiniz.

TC Kimlik No: 2-4-6-8-0 ile bitenlere nakit desteği başladı!

TC Kimlik Numarası Üzerinden Nakit Ödeme İmkanı Haberi: Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara özel bankalar tarafından başlatılan kampanya ile birlikte TC kimlik numarası ile nakit ödeme yapılıyor. Hemen başvuru yapılabilmesine ise imkan sunuluyor. Acil destek kredisi adı altında verilen bu kredi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirerek, onay alan tutar üzerinden kredinizi Yapı Kredi Bankası aracılığı ile temin edebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan kampanya ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlara uygun faizler ile imkan tanınmaktadır. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlamayı düşünenler ise, yalnız T.C. kimlik numarası ile ödeme alabilecektir.

Yapı Kredi Bankası 3 Ay Gecikmeli Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası’na ait resmi internet bankacılığı üzerinden 3 ay süreli gecikmeli kredi başvurusunu hemen şuanda yapabilirsiniz. Mevcut kampanyadan fayda sağlamak isteyenler giriş ekranında ‘’3 Aya Kadar Gecikmeli Kredi’’ kampanyasının seçilmesi gerekmektedir. Kampanyanın seçimi yapılmasının ardından vadesiz ödemesiz dönemin dahil değildi süre 36 aydır. Aynı zamanda 90 gün süreye kadar ise erteleme yapabilme imkanı tanınmaktadır. Ödemesiz geçecek dönemlere ilişkin faiz tutarları ise ödenecek ilk taksite yansıtılmaktadır.

Yapı Kredi Bankası tarafından sizlere tanımlanan ön onaylı bir limit bulunması halinde ise limit tutarı dahilinde bir kredi kullanabilmektesiniz. Limitli ön onay alan kişiler için yeni bir değerlendirme yapılabildiği gibi, kredi kullanımından önce de söz konusu limitler banka nezdinde düşürülebilmekte ya da tamamı ile iptal edilebilmektedir. Kredi başvurularının tamamı banka politikaları dahilinde değerlendirmeye alınmaktadır. Uygun bulunması durumunda kullanılmaya müsaade edilir. Yapılacak bankaca değerlendirmesinin ardından talep edilen tutarın alt seviyesinde kalan miktar için başvurular olumsuz ya da onaylanmış olabilmektedir.

Kullanım ve başvurularının Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi aracılığı ile gerçekleştirilmesi halinde 3 ay süreye kadar gecikmeli kredi için ise Cepten ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi menüsünde yer alan koşullara göz atılması gerekir. Çünkü kampanya dahilinde bu koşullar geçerli olacaktır. İnternet şubesine ise kendinize ait T.C. Kimlik numarası ya da kullanıcı kodunu kullanarak giriş yapabilmektesiniz. Şifrenizi unuttuysanız da yeni bir şifre talebinde bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum