GÜNDEM

TC Kimlik İle Ödeme Yapılacak, Vakıfbank ve PTT Açıklama Yaptı!

TC Kimlik İle Ödeme Yapılacak, Vakıfbank ve PTT Açıklama Yaptı!

TC Kimlik İle Ödeme Yapılacak, Vakıfbank ve PTT Açıklama Yaptı!

Vakıfbank ve PTT üzerinden nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için yeni bir kredi paketi hazırlandığı açıklandı. Vakıfbank ve PTT üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirtilen Kredi şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek ve bu bankalar üzerinden kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde hemen alabileceksiniz. Vakıfbank ve PTT bireysel müşteriler için başlatmış olduğu bu Kredi kampanyasından t.c kimlik numaranız üzerinden sizlere sorgulama yaparak ne kadar onay aldığınızı göstermektedir...

Vakıfbank ve PTT üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve onaylanan bu krediler İstediğiniz zaman hesabınıza yatırılarak da kullandırılmaktadır. Vakıfbank üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız öncelikli olarak bu banka müşterisi olan vatandaşlar internet bankacılığı uygulamalarına giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebiliyorlar. Vakıfbank aynı zamanda mobil uygulaması üzerinden veya Kredi başvurusunu banka şubeleri üzerinden yapan ve kendi bankasından maaş alan vatandaşlara özel faiz oranları ile birlikte krediyi imkanı sağlamaktadır.

PTT üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız banka şartlarına uygun olan vatandaşlar PTT şubelerine gitmeden işlemlerini SMS atarak yapabilmektedir. PTT sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazın boşluk bırakın ve t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. 44 25 numarasına gönderilecek olan mesaj sonrasında PTT hızlı bir şekilde sizlere Kredi imkanı sağlayacak ve onaylanan bu kredileri hemen aynı gün içinde hesaplarınıza yatırarak bankadan kredi ödemesi almanızı sağlayacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar