GÜNDEM

TC kimlik ile 15000 TL ödeme gelecek! Son dakika haberi geldi!

TC kimlik ile 15000 TL ödeme gelecek! Son dakika haberi geldi!

TC kimlik ile 15000 TL ödeme gelecek! Son dakika haberi geldi!

Akbank ve Yapı Kredi Bankası, bankamatik kartı hesabınız üzerinden hızlı nakit ihtiyaçlarınız için 15000 TL'ye kadar kredi veren kampanyalar başlattı. TC Kimlik numaranızla yapacağınız başvurularınızda bankamatik kartı hesabınızın olması durumunda hızlı işlem yapılacak ve kredi ödemeniz de aynı gün içinde gerçekleştirilecektir. 36 ay vadeli ödemeler, kredi notunuza göre belirlenecek uygun faiz oranları ile birlikte yapılacaktır.

Bankamatik Kartı Hesabı İle Ödeme

Akbank ve Yapı Kredi Bankası, kampanyalarında TC Kimlik numaranızı kullanarak hızlı işlem yapacak ve aynı gün içinde kredi ödemenizi bankamatik kartı hesabınıza yatıracaktır.

TC Kimlik Numarası İle Başvuru

1400 ve üzeri kredi notuna sahip tüm vatandaşlar, Akbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden TC Kimlik numaralarıyla kredi başvurusu yapabilirler. Akbank Direkt uygulaması veya SMS ile başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "kredi [boşluk] TC kimlik numarası" yazarak 44 25 numarasına mesaj göndererek başvurularını gerçekleştirebilirler. Yapı Kredi Bankası üzerinden de aynı şartlar dahilinde SMS ile başvuru yapabilir ve sonucu hemen öğrenebilirsiniz. Bireysel TC Kimlik numaranız, aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak 44 11 numarasına mesaj göndererek başvuru yapabilirsiniz.

Bankamatik Kartı Hesabı Şartı

Kampanyalara katılmak için bankamatik kartı hesabınızın bulunması gerekmektedir. TC Kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulama sonucunda kredi notunuz 1400 ve üzeri ise, kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Onaylanan kredilerin ödemeleri aynı gün içinde hesabınıza yatırılacaktır.

Yukarıda belirtilen bankaların kampanyaları, hızlı nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Bankamatik kartı hesabınızın bulunması ve TC Kimlik numaranızla yapacağınız başvurular ile birlikte, hızlı işlem yapabilecek ve kredi ödemenizi aynı gün içinde alabileceksiniz. Kampanyaların şartlarını inceleyerek, ihtiyacınıza uygun olanı seçebilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar