GÜNDEM

TBMM Geçti: Borçların Kapanması İçin Karar Verildi, 50.000 TL Transfer Edilecek

Borç kapatma kredisi kullanacak olan kişilere 50.000 TL Kredi Haberi geldi.

TBMM Geçti: Borçların Kapanması İçin Karar Verildi, 50.000 TL Transfer Edilecek

 Borç kapatma kredisi kullanacak olan kişilere 50.000 TL Kredi Haberi geldi. Meclis gündeminde de olan bu Kredi haberini kamu bankaları üzerinden alabilecek ve 36 ay vadeye kadar tüm bankadaki olan kredi kartı ve kredi borçlarınızı kapatabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden yapacağınız Kredi başvurularında banka kredi politikalarına uygun olmanız ile birlikte hemen onay alabileceksiniz.

Son dakika olarak yapılan bu kampanya sonrasında sadece banka borçlanırız için verilecek olan bu krediler de güncel olan banka borçlarını kapatmak için 50 bin TL'ye kadar kredi kullanabileceksiniz.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler bu kredileri başvuru yapamamaktadır. Sadece banka borçlarınızı kapata bileceğiniz bu kredileri başvuru yapmak için bankaların resmi internet siteleri üzerinden ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Düşük faizli ödenecek

Son dakika olarak Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden yapılan Kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar onay olacak olan kişilere banka düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunacak.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler belirli şartlara uygun olması durumunda işlem yapabilecekler. 20 yaşından büyük olan ve sigortalı olarak iş yerinde çalışan kişilerin en az 6 aydır aynı işyerinde sigorta primlerinin yatmış olması istenmektedir.

Emekli olan kişilerde bireysel emekli borç kapatma kredisi olarak 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi gibi bu krediye başvurularını yapabilmeleri için bankadan maaş almaları şartı vardır.

Başvuru İnternet üzerinden

50.000 TL'ye kadar düşük faiz oranları ile borç kapatma kredisi kullanmak isteyen kişilere başvuru imkanı resmi internet sitesi üzerinden borç kapatma kredisi başvuru formunu doldurarak yapılmaktadır.

Kredi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurduktan sonra değerlendirmeye girecek ve değerlendirmeye genel müdürlük yapacağı için kredi sonucu 1 ile 5 gün içerisinde sizlere gönderilecektir.

Yapılan değerlendirme sonucunda onay alırsanız Banka borçlarını hesaplanacak ve 50.000 TL'ye kadar olan banka borçlarınızı düşük faizli kullanacaksınız.

50.000 TL üzerinde borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız 24 ay vadeli ve bankaların güncel faiz oranları ile işlem yapabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden resmi internet sitesine girerek faiz oranları da öğrenebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar