TELEVİZYON

Tartışma nasıl başladı? Gündem kaynıyor herkesin dilinde bu iddialar var!

Sinan Aygün'ün gündeme getirdiği rant ve rüşvet iddiaları CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde Tarafsız Bölge'de tartışıldı. Sinan Aygün ve Mansur Yavaş'ın açıklamalarının masaya yatırıldığı programda katılımcılar arasında tartışmalar yaşandı.

Sinan Aygün'ün açıklamaları ve sonrasında yaşanan gelişmeler CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde Tarafsız Bölge'de tartışıldı. Zaman zaman seslerin yükseldiği programda Ahmet Hakan'ın 'Siz ikna oldunuz mu' sorusuna Hadi Özışık, her iki tarafın da açıklamalarının birbiriyle çeliştiğini ve kendisini ikna etmediğini söyledi.

'Yolsuzluğun siyaseti olmaz' diyen Özışık, can alıcı sorunun Sinan Aygün'ün Necdet Saraç'a 'O 25 milyon parayı verseydim inşaatım mühürlenecek miydi?' sorusu olduğunu söyledi.

Tartışmayı Sinan Aygün'ün açıklamalarının başlattığını anlatan Özışık programda Mansur Yavaş'ın Meclis üyeleriyle ilgili sözlerini telefondan dinletti.

"SUÇLAYICI DİL KULLANMIYORUM"

Özışık'ın ardından söz alan Mehmet Metiner, Bülent Kuşoğlu'nun siyaseten FETÖ iltisakı konusunda yapılan iddiaya cevap vermesi gerektiğini söyledi ve 'Kuşoğlu için suçlayıcı dil kullanmıyorum' dedi. 

BEDRİ BAYKAM SİTEM ETTİ

Konuşma fırsatı bulamadığını söyleyen Bedri Baykam da Ahmet Hakan'ın kendisine söz vermesi ile şunları söyledi:

Vaysayım üzerine konuşuyoruz.Yargı karar verir umarım yargı ikna edici deliller bulur. Ben CHP'li olarak üzgünüm.Böyle tartışmanın CHP'ye gölge sıçlatırcasına ortada konuşulması beni üzüyor. Demek istediğim leke CHP'ye atılıyor. CHP kendi kültüründen gelmeyen isimleri öne sürdüğününde lekenin oluşumunu açık bırakmış oluyor. Yazık diyorum niye yaptılardan çok CHP neden buna bu ortamı sağlıyor? 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar