GÜNDEM

Tarkan sosyal medyadan isyan etti!

Şarkıcı Tarkan, Ankara'da bir köpeğe tecavüz edildiği ve öldürüldüğü iddiası sonrasında şüphelinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Tarkan sosyal medyadan isyan etti!

Sanatçı Tarkan, Ankara'daki köpeğe tecavüz ve öldürme olayı sonrasında şüphelinin serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Tarkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İçim almıyor, yüreğim kaldıramıyor artık. Her gün çoğalan sapıklıklar, ahlaksızlıklar... Ve bunun önüne geçmeyen, suçluya hakettiği cezayı vermeyen bir yargı sistemi. Neden tecavüzcüleri serbest bırakıyorsunuz? Toplum için tehlike oluşturan sapıkları, katilleri, canileri neden tekrar aramıza salıyorsunuz? Amacınız nedir? Aklım almıyor. Sonumuz hayır ola..." dedi.

NE OLMUŞTU?

Dün Ankara Çankaya'da bir köpeğe eziyet edildiğine dair sesler duyduklarını ihbar eden apartman sakinlerinin ihbarıyla köpeğin sahibi ve polis eve geldi.

Köpeğin kanepe üzerinde cansız bedeni bulundu, köpeğin emanet edildiği ev sahibi Volkan Uzun, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KÖPEĞİN SAHİBİ TECAVÜZ ve ÖLDÜRMEDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin tutuklanması talebiyle karara itiraz etti. Volkan Uzun'un köpeğine tecavüz ederek öldürdüğünü düşündüğünü belirten U.S., komşusundan davacı ve şikâyetçi olduğunu kaydetti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar