GÜNDEM

Tarkan İlk Defa Bu Kadar Net Konuştu! Depremi Sonrasında Yaşananlar İçin Yetkilileri Sorumlu Tuttu

Sevilen sanatçı Tarkan, sosyal medyada deprem başlıklı sitemde bulundu. AHBAP Derneği'ne edilen hakaretlere isyan etti. Depremden sorumlu olanların suçunu kabul etmediğini ima etti. Tarkan'ın sosyal medya paylaşımı milyonların dikkatini çekti.

Tarkan İlk Defa Bu Kadar Net Konuştu! Depremi Sonrasında Yaşananlar İçin Yetkilileri Sorumlu Tuttu

Ünlü şarkıcı ve Megastar olarak bilinen Tarkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Başarılı sanatçı, son zamanlarda gündem olan ve tüm dünyada ses getiren Kahramanmaraş depremi için konuştu. Depremde yaşamını yitiren binlerce vatandaşla birlikte bir o kadar da yaralnın olduğu belirtiliyor. Üstelik evini kaybeden vatandaşların sayısı ise çok daha fazla. Şimdi ise nasıl bir çözüm bulunacağı ve depremzedelere nasıl destek olunacağı konusunda yoğun bir çalışma söz konusu. Bu çalışma hem devlet hem de sivil toplum kuruluşları aracılığıyla gerçekleşiyor.

Tarkan Yetkililer Hakkında da Konuştu!

Sosyal medyadaki paylaşımı büyük ilgi gören Tarkan, paylaşımında aşağıdaki ifadelere de yer verdi:
"Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil… Çok yazık… Milletimiz bunu hak etmiyor."

AHBAP'a Gönderme Yaptı!

Son dönemde AHBAP'ın belirli isimlerden tepki alması nedeniyle de tepki gösterdiği belirtildi. Tarkan, sivil toplum kuruluşları canla başla çalışırken onların suçlanması ve kimi zaman hakarete de uğramasına karşı çıktı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar