GÜNDEM

Tarım Kredi Fiyatları İndirdi! Süt Ürünleri ve Bakliyatta Büyük İndirim Yapıldı!

Tarım Kredi, attığı adımla birlikte fiyatları iyice düşürdü. Markette süt ürünlerinden, pilavlık pirinç, bulgur, makarna, salça gibi ürünlere kadar büyük indirim yaptığı görülüyor. Fiyatları görenler markete akın etmeye başladı. İşte Şubat ayına damgasını vuran Tarım Kredi indirimleri...

Tarım Kredi Fiyatları İndirdi! Süt Ürünleri ve Bakliyatta Büyük İndirim Yapıldı!

Tarım Kredi marketleri, son dönemde sunduğu fırsatlar ile adından söz ettiriyor. Marketten gelen son dakika açıklamasına baktığımızda ise pek çok ürünün indirime girdiğini görüyoruz. Peki hangi ürünler uygun fiyata satışa sunulacak? Peynir, kaşar, pilav, bulgur, makarna, salça ve diğer ürünlerin düşüşte olduğu belirtildi.

Tarım Kredi İndirim Yapıyor!

Marketten gelen son dakika gelişmeleri doğrultusunda önemli bir indirimin yapıldığı vurgulandı. Özellikle de marketten alışveriş yapanların bu indirime dikkat etmesi gerektiği ifade ediliyor. Şubat ayına damgasını vuran fiyat düşüşlerine bir yenisi daha eklendi.

Hangi Ürünlerin Fiyatları Düştü?

Aşağıda yer alan katalog üzerinden sizler de marketin aktif olarak sunduğu indirimleri inceleyebilirsiniz. Bu sayede fırsatlara yakından göz gezdirmiş olacaksınız. Son zamanlara damgasını vuran marketin attığı bu adım, vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Güncel detaylar ve dahası haberimizde yer almaya devam ediyor. İşte aktüel ürünler kataloğundaki son gelişme:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar