GÜNDEM

Tarım Kartı Olana Acil Destek Kredisi Verilecek: Son Dakika Ziraat Bankası Açıkladı

Kampanyaları ile gündemde kalan Ziraat Bankası yeni kampanya ile yine gündemde.

Tarım Kartı Olana Acil Destek Kredisi Verilecek: Son Dakika Ziraat Bankası Açıkladı

Kampanyaları ile gündemde kalan Ziraat Bankası yeni kampanya ile yine gündemde. Bankadan yapılan son açıklamada nakit avans vereceğini basına duyurdu. Verilecek bu avans limitlerinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğini de bildirdi.

Ziraat Bankası üzerinden basına yansıyan yeni bir duyuru ile nakit avans uygulamasına başladığını duyurdu. Resmi internet sitesi ile sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara duyuruyu paylaştı. Nakıs sıkıntısı çeken, zor durumda olan vatandaşlara ücretsiz nakit avans vereceğini duyurdu. Bu kampanya ile Tarım Kart kullananların yanı sıra üretici olan çiftçileri de avans kampanasına dâhil etti. Mobil çiftçi uygulaması ile günün her saatinde ücretsiz olarak nakit avans kullanılabilir. Hesap açılabilir. Para yatırma ve çekme işlemleri gerçekleştirilebilir.

Acil paraya ihtiyaç duyan kişiler hesaplarından nakit avans olarak çekecekleri tutarı anında onaylanacağını duyurdu. Nakit avans kullanan kişiler bankanın anlaştığı firmalar ile tüm alışverişlerinde indirim ve düşük faiz oranından faydalanabilecek. Ziraat Kart sahipleri diledikleri zamanlarda nakit çekme imkânına sahiptir.

Tarım Kartı Olana Acil Destek Kredisi  

Ziraat Bankası sağlamış olduğu nakit avans desteğinin yanında tarımla uğraşan vatandaşlara CKS belgesine sahip kişilere kredi desteği de verecek. Genç çiftçi olan 18 ile 41 yaş aralığında bulunan kişiler hibe destek kredisi alabilecek. ÇKS belgesine sahip olan tüm vatandaşlara 100.000 TL ye kadar kredi desteği sağlanacak.  Tarım kart sahiplerinden banka kredi notu uygun olanların hesaplarına anında para yatacak. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için Ziraat Bankasının internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alınabilir.

Ziraat Bankası müşterilerine kredi kullanımı konusunda birçok kampanyaya imza atarak nakit sıkıntılarını gidermeyi amaçlamaktadır. Nakit avans kredisi ile müşterilerine rahat nefes aldırmayı düşünen banka anlaştığı firmalar ile alış verişlerde indirim uygulamasını da devreye sokmuştur.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar