TELEVİZYON

Talat Atilla'dan bomba iddia! Halk TV Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Serhan Asker geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'küçük bir duyuru' notu ile Halk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktığını duyurmuştu. Herkes Asker'in yerine gelecek ismi merak ediyordu. Gazeteci Talat Atilla, sosyal medya hesabından Serhan Asker'in yerine eski FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt'un getirildiğini iddia etti.

Talat Atilla'dan bomba iddia! Halk TV Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Aralarında Uğur Dündar’ın da bulunduğu birçok ismin istifası ile gündeme gelen Halk TV’de geçtiğimiz günlerde Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker de görevini bıraktığını duyurmuştu.

Bu istifanın ardından herkes Halk Tv Genel Yayın Yönetmeni kim olacak diye merak ediyordu ve o isim belli oldu.

Gazeteci Talat Atilla, Halk TV Genel Yayın Yönetmenliğine eski FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt'un getirildiğini  iddia etti.

Atilla'nın paylaşımı şu şekilde:

AÇIKLIYORUM... Halk TV Genel Yayın Yönetmeliğine eski FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt getirildi... Serhan Asker'in yerine göreve getirilen Bozkurt, Halk TV'yi Ankara'dan yönetecek...

HALK TV'DE NELER OLUYOR?

Deniz Baykal'ın sahibi olduğu Halk TV'ye İngiltere’de yaşayan Sivaslı zengin işadamı Cafer Mahiroğlu'nun talip olduğu ve Baykal'ın satış için bazı şartlar öne sürdüğü iddia edilmişti.Cafer Mahiroğlu'nun rakam olarak 2 milyon dolar önerdiği Deniz Baykal'ın ise 5 milyon dolar istediği iddialar arasındaydı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum