GÜNCEL

"Taksim'de kendimi yakarım" demişti! Muharrem İnce açtı ağzını yumdu gözünü

Rahmi Turan'ın iddiaları Muharrem İnce'yi çileden çıkardı. İnce sosyal medya hesabından öyle şeyler söyledi ki...Ayrıca Rahmi Turan ve kaynağı için de yargı yolu gözüktü.

"Taksim'de kendimi yakarım" demişti! Muharrem İnce açtı ağzını yumdu gözünü

Rahmi Turan'ın dün akşam yaptığı açıklamaları sonrası "kanıtlasınlar kendimi Taksim'de yakarım" diyen Muharrem İnce sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.  Sözcü yazarı Rahmi Turan'a 'kalemşör' diyen İnce, hem kendisi hem de kaynağım dediği isimle yargı önünde hesaplaşacağını belirtti.

"İLK GÜNDEN TAHMİN ETMİŞTİM"

Söz konusu iddiaların merkezine oturacağını daha ilk günden tahmin ettiğini belirten İnce, CHP Genel Merkezi'ni de suçladı. İnce, "Daha ilk günden Rahmi Turan'ın dile getirdiği iddiaların merkezine benim adımın oturtulacağını bana gelen bilgiler doğrultusunda tahmin etmiştim. Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkez'in mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım" dedi.

"YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ"

 İnce, "İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır. Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşörle ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız. Bu iş elbette sadece yargıyla sınırlı kalmayacaktır. Siyaseten bu operasyonun parçası olan ve Cumhurbaşkanlığı seçim akşamından bu yana şahsıma yönelik kampanya yürütenlerle de hesaplaşmamız kamuoyunun huzurunda devam edecektir" şeklinde konuştu.

CHP yönetiminin konuyla ilgili adım atması gerektiğini de dile getiren İnce, "Şundan herkes emin olsun ki kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Ben kendimin ne olduğunu biliyorum. Madem ismimi ortaya attınız elinizdeki belgeleri de tüm Türkiye ile paylaşmanızı bekliyorum. Bu konu artık benim için siyasi bir konu olmanın çok ötesine geçmiş bulunmaktadır. CHP yönetimi bu saatten sonra konuyu geçiştiremez. Bu konuyla ilgili benim üzerimden mutlaka bir disiplin soruşturmasını da başlatmalıdır. Ya da taraf olarak konuyu yargıya taşıyıp kendi duruşunu göstermelidir" diyerek sözlerini noktaladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar