GÜNDEM

Taha Duymaz'ın Instagram Hesabından Paylaşım Yapıldı! Abisinden Taha İçin Özel Açıklama!

Taha Duymaz'ın hesabına giriş yapan abi Emre Duymaz, önemli açıklamalarda bulundu. Taha Duymaz'ın enkaz altında kalmasından CZN Burak'ın çabalarına kadar her türlü ayrıntıya değindi. Paylaşımı görenler duygularına hakim olamadı. İşte abi Emre Duymaz'ın sosyal medya açıklaması...

Taha Duymaz'ın Instagram Hesabından Paylaşım Yapıldı! Abisinden Taha İçin Özel Açıklama!

Taha Duymaz'ın abisi Emre Duymaz, yapmış olduğu Instagram sosyal medya duyurusunu Taha'nın hesabından gerçekleştirdi. Pek çok kişi ilk başta ne olduğunu anlayamadı. Sonradan ortaya çıktı ki Taha'nın Instagram hesabına abisi giriş yaptı. Açıklamasında ise pek çok kişiyi duygulandırdı. Hatay'da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Taha'dan CZN Burak'a kadar pek çok konuya değindi.

Taha Duymaz İçin Açıklama Yaptı!

Emre Duymaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben Emre, Taha’nın abisiyim. Bildiğiniz gibi Taha, Melek, Umut, halam ve eniştemi kaybettik. Bizim için çok zor bir durum. Ailemizden bir ada 5 kişi eksildi. Gerçekten bu durumu yaşamayan bilemez." diyerek sözüne giriş yaptı.

"Taha yokluktan gelme bir çocuktu"

Taha Duymaz için "yokluktan gelme bir çocuktu" diyerek sözlerine devam eden abi Emre Duymaz, "Taha yokluktan gelme bir çocuktu. Fenomen oldu olay oldu, vefat etti yine olay oldu. Sırf prim için, enkaz altında kalan bu çocuktan prim kasanlar oldu. Bu kötü insanların bu kadar alçalacağını bilmiyorduk. Ateş düştüğü yeri yakar gerçekten çok doğru bir sözmüş çünkü insanlık dışı davranışlar bu çocuk bu durumda bile size hakkını helal eder biliyorum. Ama benim diyeceğim, ben herkesi Allah’a havale ediyorum. Herkes yaşattığını yaşayacak bir gün. Keşke buradan bu paylaşımı yapmasaydım bu olanlar olmasaydı diyorum." dedi.

CZN Burak'tan Övgü Dolu Sözlerle Bahsetti!

Emre Duymaz, CZN Burak'ın ilk günlerden itibaren Taha Duymaz'ın kurtarılması için elinden geleni yaptığı ve hatta ailesine maddi manevi destek çıktığını söyledi. Kendisine çok teşekkür etti ve hakkının ödenmeyeceğini söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar