GÜNDEM

Taha Duymaz'ın Ablası Üzücü Fotoğrafı Paylaştı! Taha'nın Ölümüyle Birlikte Acı Gerçek Ortaya Çıktı!

Taha Duymaz'ın günler süren arama kurtarma çalışmaları neticesinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Taha Duymaz'dan geriye kalan şey ise ablasının hikaye paylaşımında ortaya çıktı. Semiha Duymaz'ın paylaşımı yürekleri dağladı. İşte Taha Duymaz'ın ölümü ile birlikte yaşananlar...

Taha Duymaz'ın Ablası Üzücü Fotoğrafı Paylaştı! Taha'nın Ölümüyle Birlikte Acı Gerçek Ortaya Çıktı!

Taha Duymaz'ın enkaz altında günlerdir verdiği savaş ne yazık ki olumsuz sonuçlandı. Deprem sonrasında 8 katlı binanın giriş katında olan ve enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz, yaşamını kaybetti. Cansız bedenine ulaşılan Taha'dan geriye kalan eşyaları ve internetteki videolar oldu. Ablası Semiha Duymaz ise önemli bir paylaşımda bulunarak Taha'yı sevenlere duygusal bir mesaj verdi.

Taha'nın Telefonu ve Eşyaları Ortaya Çıktı!

Taha Duymaz'ın cansız bedeninden geriye kalan eşyaları ve cep telefonunun ortaya çıktığı görüldü. Bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu. Fotoğrafı paylaşan Semiha Duymaz, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi. Öte yandan fenomen ismi tanıyan tanımayan pek çok kişinin rahmet dilediği paylaşımlar da sosyal medyada geziyor. Kendisini daha önce bir şekilde eleştirmiş kişilerin de pişmanlık duyduğunu ve Taha'nın yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunduğu belirtildi.

Taha'nın Ölümü Sonrası Şok Açıklama!

Taha Duymaz'ın ölümü ile ilgili Armağan Çağlayan'dan bir açıklama geldi. Çağlayan, Duymaz ile ilgili "Taha’nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. 'Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım, insanın ömrü kelebek gibi' demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar