GÜNDEM

Taha Akyol'dan koronavirüs uyarısı: Tablo daha korkunç olacak!

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol, koronavirüsün yayılma hızına ilişkin yazdığı yazısında "korkarım bugünleri arayacağız" dedi.

Taha Akyol'dan koronavirüs uyarısı: Tablo daha korkunç olacak!

Koronavirüs, Türkiye'de de yayılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı şeffaf şekilde bilgi paylaşımı yaparken salgın da giderek yayılıyor. 

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol, salgının yayılma hızına ilişkin yazdığı yazsından 'bu şekilde giderse bugünlerimizi arar hale geleceğiz' tespitinde  bulundu.

İşte Taha Akyol'un yazısı:

Şimdi, Korona Virüs uzmanı bir bilim insanımızın sosyal medyadaki şu feryadına bakın: “Sayın Bakanım @drfahrettinkoca , COVID 19’un moleküler tanısı konusunda, ciddi katkılarımın olabileceğini düşünüyorum. COVID 19 salgını için geçen her saat aleyhimize işliyor olabilir. Aşı ile ilgili bir ekip kurulacaksa her türlü katkıyı yapmaya hazırım…”

Bu, KHK ile görevden atılan, böylece biliminden Türkiye’nin istifade etmesi engellenen Doç.Dr. Mustafa Ulaşlı’nın mesajı! ABD Princeton Üniversitesi’nde 3 yıl, Hollanda’daki Groningen Üniversitesi’nde 4 yıl koronavirüs üzerine çalışmış bir uzman… İftira sonucu KHK’lı olmuş…

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar