TV HABER

Survivor'ın sır kutusu konuştu; buraya gelen insanlıktan çıkıyor

Survivor 2018 bugün başlarken, yarışmanın gizli kahramanlarından doktor Metin Kuş, yarışmacılarla ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Survivor'ın sır kutusu konuştu; buraya gelen insanlıktan çıkıyor

Survivor'ın vazgeçilmezi doktor Metin Kuş, yarışmacıların hem anneleri hem babaları. Herkesin çok sevdiği isimden samimi açıklamalar geldi..


Herkesin Metin Baba dediği doktor Kuş Posta gazetesine verdiği röportajda şunları söyledi:

"Survivor doktorluğu başka bir şey. Hem anneleri hem de babalarıyım. O rekabet ve mahrumiyet ortamında yarışmacıların dertleşebileceği tek ‘iyi‘ insan benim.

TIRNAKLARI ÇIKIYOR

Metin Kuş Survivor ile ilgili ise hislerini şöyle anlattı:

Mesleğimin kıymetini anladım. İyi bir ülkede yaşadığımızı hissettim. Dominik‘te hakikaten kötü şartlar var. Bir de insanları daha iyi tanıdım. Survivor’a katılanların aç kaldıklarında kişiliklerinin neye dönüştüğünü gözlemledim. Tırnakları çıkıyor, açlıktan insanlıktan çıkıyorlar. Çok ilginç, değişik bir deneyim. Bazılarıyla yarışma öncesi check-up‘a geldiklerinde tanışıp muhabbet ediyoruz. Ama orada bambaşka oluyorlar. Onlar için zor tabii.


Doktor Kuş;"Acun Ilıcalı ile dostluğunuz ne zamana dayanıyor" sorusuna ise "Onun televizyonculukla alakası yokken, motorculuk zamanımızdan arkadaşlığımız. Esat’la da öyle. Esat ve Acun ile abi-kardeş gibiyiz. Birbirimize sevgimiz her gün artar" yanıtını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar