GÜNDEM

Survivor'dan Hiç Beklenmedk Bir İsim Ayrıldı! Acun Bile Adadan Gitmesine Şaşırdı!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te öyle gelişmeler yaşandı ki herkes şaşırdı. Adadan ayrılan yarışmacının ismini kimse tahmin etmiyordu. Acun Ilıcalı bile adaya veda eden yarışmacıyı duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.

Survivor'dan Hiç Beklenmedk Bir İsim Ayrıldı! Acun Bile Adadan Gitmesine Şaşırdı!

Survivor 2023'ün yeni bölümü oldukça heyecanlı geçti. Adadan kimin ayrıldığı merak konusu idi. Gelen bilgiler doğrultusunda adaya veda eden isim de bu neticede açıklandı. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada Ünlüler takımından kimin gittiğini duyurdu.

Potada Kimler Vardı?

Potaya giren ve SMS oylamasına katılan yarışmacılar Aysu, Barış, Murat ve Buse olarak açıklanmıştı. SMS oylaması sona erdi ve en az SMS alan yarışmacı adaya veda etti. Yapılan duyuru ile birliket detaylar tek tek ortaya çıktı. Acun Ilıcalı bile yarışmacının elenecek olmasına anlam veremedi.

Aysu Adaya Veda Etti!

Aysu, bir süredir Survivor'un dikkat çeken yarışmacıları arasındaydı. Survivor 2023'den giden isim olarak duyurulan Aysu, yaptığı açıklama ile duygusal bir mesaj verdi:

"Açıkçası üzgünüm. Şu sebepten dolayı üzgünüm, buradaki Survivor'la ilgili herkesin tabi ki bir hayali var. Potaya erken girdiğimi düşünüyorum. Sebebi sakatlı da olabilir, başka bir şey de olabilir. Sonuçta buradaki hayallerim sona erdi. Her şerde bir hayır vardır. Demek ki Survivor maceramın burada sona ermesi gerekiyordu. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk vardı. Üzgünüm tabi ki ama sevdiklerime, aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Burada hikayem yarım kaldı diye düşünüyorum. Takım için hayırlı olsun. Burada tanıdığım güzel dostluklar kurduğum insanlar var"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar