GÜNCEL

Survivor’da son eleme adayı kim oldu? Konseyde sürpriz isim çıktı!

Survivor Türkiye’de eleme adayı olarak önce Batuhan'ın ardından Aleyna'nın ismi söylenmişti. İki yarışmacının ardından dün 3. yarışmacının ismi de belli oldu.

Survivor’da son eleme adayı kim oldu? Konseyde sürpriz isim çıktı!

Survivor Türkiye'de yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. bireysel dokunulmazlık oyunları ile birlikte heyecan ve mücadele doruğa çıktı. Müthiş mücadelelerin yaşandığı Survivor’ın yeni bölümünde son eleme adayı da belli oldu.Önceki haftalarda Batuhan ve Aleyna eleme adayı olarak potaya girmişti. Bu hafta yarışmacıların karşısındaki son eleme adayı da belli oldu. 

12 Haziran Survivor 117. bölüm ekrana geldi. Ve yarışmacılar, haftanın son bireysel dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Kırmızı takımda yer alan Berkay, dokunulmazlığı kazandıktan sonra aynı takımdaki Aleyna’yı aday olarak göstermişti. Dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde son eleme adayı belli oldu. Ve üç eleme adayı için seyirci SMS oylaması yapılacak.

SURVİVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor Türkiye’de bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Poyraz oldu. Poyraz’ın söylediği isim Batuhan oldu ve haftanın ilk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu ve ikinci eleme adayı olarak Aleyna’yı gösterdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar