GÜNCEL

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan Ayşe, Aleyna ve Dora için sms oylaması yapıldı.Oylama sonuçlarına göre Survivor'dan elenen yarışmacı Uğurtan Dora oldu.

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı

Survivor’da eleme heyecanı yaşandı. Son 6'ya kalan Aleyna, Dora, İsmail, Poyraz, Ayşe ve Berkay, bireysel dokunulmazlık oyunlarında karşı karşıya geldi. Ayşe, Aleyna ve Dora elemeye kalıp, sms oylamasına katıldı. 

Survivor 2021'de bu hafta eleme kalan Ayşe Yüksel, Aleyna Kalaycıoğlu ve Uğurtan Dora arasında sms oylamasında en az oyu alarak elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonuçlarına göre Survivor'dan elenen yarışmacı Uğurtan Dora oldu.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'in sonuna yaklaşıyoruz. Finale çok az bir süre kala yarışmacılar, ellerinden gelen tüm performasları göstermeye devam ediyor.   Son altı yarışmacı arasında üç gün üst üste süren bireysel dokunulmazlık oyunlarında nefes kesen mücadeleler yaşandı. Elemenin yaşanacağı Survivor’da konsey öncesinde mavi takım ile kırmızı takım, ödül oyununda karşı karşıya geldi. Parkurda keskin nişancılıklarını konuşturan yarışmacılar arasında kıran kırana mücadeleler yaşandı.

Ödül oyununda parkurun finalinde yapılan atışlar heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı. Oyuna iyi başlayan kırmızı takım oldu ve beş sayıyı alarak ödülün tadımını yapma hakkını kazandı. 5-2 geriden gelen mavi takım ise üst üste aldığı sayıları ile kırmızı takımı yakaladı ve 9-7 öne geçti. Devamında alınan karşılıklı sayılar oyunu kazanan takımı belirledi. Mavi takım, 10-8 skorla ödül oyununu kazandı. Ödülü kazanan mavi takım yarışmacıları yemek ve dondurma yedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar