TV HABER

Survivor'a hangi sürpriz isim katılacak?

Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Gel Konuşalım programında Survivor 2018'in 10 Şubat 2018 Cumartesi günü başlayacağını resmen açıkladı.

Survivor'a hangi sürpriz isim katılacak?

Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı belli oldu. TV8'in sahibi medya patronu Acun Ilıcalı, kanalında yayınlanan Gel Konuşalım programında Survivor 2018'in 10 Şubat 2018 Cumartesi günü başlayacağını resmen açıkladı.

Milliyet köşe yazarı Ali Eyüboğlu da TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışmasındaki sürprizleri köşesine taşıdı.

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "‘Survivor All Star'da ne gibi sürprizler olacak?" başlıklı bölüm:

‘Survivor 2018 All Star’ ne zaman başlayacak?

Şubat 2018’de...

Daha önce de yazdım, her yarışma öncesi Acun Ilıcalı’nın uyguladığı yöntemi.

Bu sefer de aynısını yaptı ve ‘Survivor’da yarışacak ünlüleri taksit taksit açıklayıp, aylar öncesinden işin PR’ına başladı. Bakar mısınız şimdiye kadar ‘Survivor 2018 All Star’da yarışması kesinleşen isimlere?

Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın.

‘Survivor 2018 All Star’da takımlar 12’şer kişiden oluşacak.

O isim şaşırtacak

Açıklanan yarışmacı sayısı henüz 11... Bunlardan 50 günde Iğdır’dan İstanbul’a yürüyerek ‘Survivor’ hayaline kavuşan Cumali Akgül, ‘Survivor Gönüllüler’de yarışacak. Kaldı geriye 10 ünlü. Yarışma hakkında bilgi almak için Bangkok’tan aradığım Ilıcalı’yı Miami’de buldum. Ilıcalı, ‘Survivor 2018 All Star’ın kadrosuna üç kadın ünlü dahil edeceğini söyledi. Bu demektir ki, şu ana kadar açıklanan ‘Ünlüler’den biri ‘Gönüllüler Takımı’na geçecek. O ismi de biliyorum, ama Acun Ilıcalı, ‘yazılmamak kaydıyla’ söylediği için maalesef paylaşamayacağım. Şu kadarını vurgulayayım ki, o isim belli olduğunda şaşıranlar da, “İyi oldu” diyenler de çıkacak.

Türk-Yunan yarışı

“Ünlüler Takımı’nda eskisi kadar ünlü yok” diye eleştirildiği geçtiğimiz sezonda bile açık ara birinci olan ‘Survivor 2018 All Star’ın bu farkı, daha da arttıracağı kesin.

Üstelik bu ‘Survivor’, eskilerden çok farklı olacak. ‘Survivor 2018 All Star’da yarışmacı sayısı 10’a düştüğünde karşılarına, Acun Medya’nın Dominik’te Yunanistan için çektiği ‘Survivor’ın finale kalan 10 yarışmacısı çıkacak.

‘Survivor’, Türk ve Yunan yarışmacıların kapıştığı bir arenaya dönüşecek, işin içine milli duygular girecek.

Son olarak yapımcının Meksika’ya yaptıkları yarışmaya dair verdiği bilgiyi paylaşmak isterim. Ilıcalı, share’i (izlenme payı) 7 olan TV Azteca’nın ‘Exathlon’ sayesinde haftanın beş günü, 25 share’lere ulaştığını söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar