TELEVİZYON

Survivor yarışmacılarına koronavirüs şoku!

Survivor 2020 yarışmasında Acun Ilıcalı 'acil durum konseyi' yaparak yarışmacılara koronavirüs salgınını ilk defa duyurdu. Survivor'ın çekildiği Dominik'teki bölgede de tedbir aldıklarını söyleyen Ilıcalı, "Çekim alanlarımız izole, dışarıdan giriş çıkış yok, güvenlikli bir bölgedeyiz. " dedi.

Dominik'te 2 aydır tüm gelişmelerden habersiz olan Survivor yarışmacıları, Acun Ilıcalı'nın koronavirüs hakkında yaptığı açıklamalarla büyük şok yaşadı.

Survivor'da acil durum konseyi yapan Ilıcalı, koronavirüs salgının geldiği boyutu ve son rakamları yarışmacılarla paylaştı. Dominik'e yarışma için geldikleri tarihte sadece Çin'in Wuhan bölgesinde olan koronavirüs salgının tüm dünyaya yayıldığını öğrenen yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı.

"GÜVENLİKLİ BÖLGEDEYİZ"

Survivor'ın çekildiği Dominik'teki bölgede de aldıkları tedbirleri anlatan Ilıcalı, "Dominik'te bizim bulunduğumuz bölgede herhangi bir vaka yok. Dünyanın şanslı bölgelerden birindeyiz şu anda. Bizim taşıdığımız herhangi bir tehlike yok. Çekim alanlarımız izole, dışarıdan giriş çıkış yok, güvenlikli bir bölgedeyiz. Ayrıca çekim alanlarımızda her türlü tedbiri alıyoruz. Çekim yerlerimizde bazı değişiklikler yaptık sizi korumak için" dedi. Ilıcalı ailelerden talep gelmesi durumunda ise yarışmacılar ve ailelerinin iletişim kurabileceğini de söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar