GÜNCEL

Survivor Adem hakkında şoke eden iddia!

Milli boksör Adem Kılıççı ile iki arkadaşının gittikleri gece kulübünde bir polisi darp ettiği ve Kılıççı ve arkadaşları hakkında 3’er yıl hapis istendiği iddia edildi.

Survivor Adem hakkında şoke eden iddia!

 Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli boksör Adem Kılıççı hakkındaki son iddialar olay! Kılıççı ve iki arkadaşının polisi darp ettiği iddia edildi. 3 kişi için hapis cezası isteniyor.

 Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli boksör Adem Kılıççı ile iki arkadaşı eğlenmek için gittiği gece kulübünde tartışma yaşadı. Kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada polis olan şahıs, Kılıççı ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Milli boksör tarafından başında bir de cam şişe kırılan mağdur polis, şikâyetçi oldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre;Adem Kılıççı, Aziz Saral ve Fikri Saral hakkında başlatılan soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 3 şüpheli hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede iştirak halinde silahla polis memuru Murat C.'yi darp ettikleri ileri sürülen şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis istendi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar