TELEVİZYON

Survivor 2021'in finalistleri belli oldu!

Survivor’ın canlı yayınlanan yarı finalinde 2 yarışmacı daha elendi ve finalistler belli oldu. Survivor 2021'in finalistleri İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz oldu.

Survivor 2021'in finalistleri belli oldu!

Survivor’ın canlı yayınlanan yarı finalinde 2 yarışmacı daha elendi ve finalistler belli oldu. Kıyasıya yarışın artık sonlarına yaklaşıldı ve büyük final öncesi Survivor 2021'in finalistleri belli oldu. 

FİNALİSTLER BELLİ OLDU 

Dominik Cumhuriyeti’nde Ocak ayında başlayan Survivor Türkiye’de yarı finale dört isim kaldı. Survivor Türkiye’de yarı finale kalan isimler İsmail, Ayşe, Aleyna ve Poyraz oldu. 24 Haziran Perşembe Survivor 2021 yarı final canlı yayınında ilk olarak Aleyna ile Poyraz için yapılan oylama sonucu açıklandı.İlk elemede Survivor'da veda eden yarışmacı Aleyna oldu.

Aleyna'nın SMS oylamasında elenmesinin ardından son 3'e kalan yarışmacılar İsmail, Ayşe ve Poyraz oldu.Canlı yayında İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz için halk oylaması yapıldı. Ve Ayşe'nin elenmesiyle birlikte Survivor 2021'in finalistleri İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz oldu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar