GÜNDEM

Süreki gazetesini eleştiren Hıncal Uluç bu kez alkışladı

Son haftalarda yazarı olduğu gazetesini sert sözlerle eleştiren Hıncal Uluç bu kez halinden memnun gibi... Cumartesi sabahı kapısına bırakılan gazetesini öve öve bitiremeyen Uluç, "Resmen "Biz olma" nın örnek gazetesini yapmışız.." dedi.

Süreki gazetesini eleştiren Hıncal Uluç bu kez alkışladı

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bu kez gazetesi Sabah'ı çok beğendi. Gazetede olumlu haberler olduğunu ve siyasete ise yer verilmediğini belirten Uluç, "Devam arkadaşlar.. Corona ile savaşın en güçlü silahı insanın kendini iyi hissetmesi.. Moralinizi bozan gazeteleri, haberleri, yazıları okumayın, kanalları, hele o açık oturumları hiç izlemeyin..Bedensel karantina kadar, moral karantina da önemli.." dedi.

Alkışlarla, SABAH!..

Cumartesi günü, harika bir SABAH bırakıldı kapıma..
Siyaset yok..
Manşette günün haberi, nasıl insancıl, nasıl mutlu. Fransız doktorların "Beyin ölümü gerçekleşti" diye yoğun bakımdaki fişini çekmek istedikleri gencin ailesi Lyon Konsolosluğumuza başvurmuş.. Sonu film gibi. Türkiye'den hızlı bir ambulans uçak gelmiş. Genci ülkesine çgetirmiş. Burada kurtarmışlar..
Bu insancıl haber hikayesi keyifle okunmaz mı?.
Corona haberi de olumlu..
"Normale dönmek için biraz sabır" demiş, Sağlık Bakanı..
Gazetenin tümünde siyasi haber yok.. "Biz.. Onlar.." yok..
Ötekileştirme yok.. Resmen "Biz olma" nın örnek gazetesini yapmışız..
Pazar, pazartesi de öyleydi.
Devam arkadaşlar..
Corona ile savaşın en güçlü silahı insanın kendini iyi hissetmesi.. Moralinizi bozan gazeteleri, haberleri, yazıları okumayın, kanalları, hele o açık oturumları hiç izlemeyin..
Bedensel karantina kadar, moral karantina da önemli.. Hatta daha önemli..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar