TV HABER

Sunucu Çağlar Cilara'dan Akit yazarının o iddialarına yanıt

Fahrettin Dede, Çağlar Cilara'nın TV5'te program sunmasının arkasında Abdullah Gül'ün olduğunu yazdı.

Sunucu Çağlar Cilara'dan Akit yazarının o iddialarına yanıt

Yeni Akit gazetesi köşe yazarı Fahrettin Dede, bugünkü yazısında sunucu Çağlar Cilara'nın TV5'te program sunmasının ve yayına Fatih Altaylı'yı konuk almasının bir dönüşüm olduğunu belirterek, arkasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olduğunu iddia etti. Dede'nin bu sözlerine ise Cilara'dan jet bir yanıt verdi.

Söz konusu iddialara sosyal medyadan cevap veren Cilara, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni Akit Gazetesi yazarı Fahrettin Dede bugünkü yazısında, "TV5’te Çağlar Cilara’ya program sundurtup Fatih Altaylı’yı konuk ettiren dönüşümün arkasında da Abdullah Gül’ün olduğu iddiası var" diye yazdı. Koskoca Cumhurbaşkanı'nın işi gücü yok bana konuk mu ayarlayacak"

FAHRETTİN DEDE NE YAZDI?

Yeni Akit yazarı Fahrettin Dede, 'İşte Abdullah Gül'ün yeni partisi!..' başlıklı yazısında "TV5’te Çağlar Cilara’ya program sundurtup Fatih Altaylı’yı konuk ettiren dönüşümün arkasında da Abdullah Gül’ün olduğu iddiası var. Milli Gazete, muhalif yayınlarına devam ediyor. İslamcıların entelektüel gazetesi Karar, yeni partinin açık destekleyicisi olacak. Hükümet tarafından tecrit edildiği propagandası yapan gazeteyi şimdiye kadar hem Davutoğlu’nun hem de Gül’ün ziyaret ettiğini de not olarak ekleyim. Bu arada, Yeni Asya da rahatsız; yeni parti fikrine hiç de olumsuz bakmaz." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar