GÜNCEL

Sunucu Buket Aydın, Emir Sarıgül ile evleneceği iddiasını yalanladı

Ünlü sunucu Buket Aydın, Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile ilişkisini noktaladı. Yaklaşık bir yıldır beraber olan çiftin ayrılık sebebi ise Sarıgül’ün evlilik baskısı olduğu söylenmişti. Bugün ortaya atılan bir iddia da ise Buket Aydın'ın Sarıgül'le evleneceği söylendi. Buket Aydın hakkında çıkan o iddialara çok sert tepki verdi.

Sunucu Buket Aydın, Emir Sarıgül ile evleneceği iddiasını yalanladı

Siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile sunucu Buket Aydın, bir süre aşk yaşamış ancak mart ayında ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Sarıgül, ayrılığın ardından Sibel Can ile görüşmeye başlamış hatta teknede birlikte görüntülenmişlerdi. Bu olayların ardından Aydın ve Sarıgül'ün barıştığı hatta bu akşam nikah masasına oturacakları ileri sürüldü.

"TEYİT ETMEDEN HABER YAPIYORSUNUZ, AYIP"

Sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yapan Buket Aydın, evlilik iddiasını kesin bir dille yalanlayarak "Bence yılın bombası ne biliyor musunuz? Bu yaptığınız yalan haber. Nasıl beni aramadan bu kadar emin bir ifade ile 'Bu akşam düğün var' dersiniz. Konu başkaları olunca teyit etmeden hiçbir şey yazamayan siz, ben olunca bir telefon açamıyor musunuz? Ayıp bu" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar