KİTAPLIK

Sunay Akın’dan Hayal Kahramanları kitabı

Şimdi de “Hayal Kahramanları” kitabı ile hayalgücümüzü süsleyen kahramanları yeni kitabında buluşturdu.

Sunay Akın’dan Hayal Kahramanları kitabı

Sunay Akın, ülkemizin en başarılı öykücülerinden ve anlatıcılarından birisi. İstanbul Oyuncak Müzesi’ni kurarak da hayalgücünün ne kadar güçlü ve önemli olduğunu da herkese göstermiş bir yazar.

Şimdi de “Hayal Kahramanları” kitabı ile hayalgücümüzü süsleyen kahramanları yeni kitabında buluşturdu.

Yazar Sunay Akın, bu kitabın ortaya çıkışını şu sözlerle açıklıyor; “Superman’in pelerininden Drakula’nın dişlerine, Snoopy’ in uzay macerasından batman ve Da Vinci arasındaki sırra kadar hayal kahramanlarının bilinmeyen dünyasında gezindim on yıl.. Ve ortaya bu kitap çıktı..”

İş Bankası Yayınları’ndan çıkan 208 sayfalık kitabın tanıtım yazısı şöyle;

Neden Hayal Kahramanları?

Çocukluğumuzu savunan büyük güçlerdendir hayal kahramanları. Teksas, Zagor, Süperman, Batman, Temel Reis, Şirinler, Casper, vd. gibi hayatımızı güzelleştiren bu çocukluk arkadaşlarımız gözlerimizin ışıltısında hâlâ yaşamaktadırlar. Bir hayal kahramanının filmini izlemek, çizgi romanını ya da kitabını okumak, çocukluk arkadaşlarımıza ayırdığımız zamanlar gibidir. Hayatımıza yön veren ailemiz ve arkadaşlarımızın yanında, hayal kahramanları da kişiliğimizin gelişiminde pay sahibidir. Hayal kahramanları, gözlerinin içine bakamasak, ellerini sıkamasak, bir kez olsun sarılamasak da bize çok şey katan ve öğreten en yakın arkadaşlarımızdır.

Şimdiden iyi okumalar!

ÇOK OKUNANLAR