GÜNDEM

Süleyman Soylu'ya The Times'tan eşi görülmemiş çarpıtma

İngiliz The Times gazetesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun terörle mücadele kapsamında söylediği sözleri bağlamından koparttı..

Süleyman Soylu'ya The Times'tan eşi görülmemiş çarpıtma

Türkiye'ye yönelik haksız itham ve aleyhte progandalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye'yi 'totaliter', 'demokratik olmayan ülke' kategorisine sokma çabası, Batı basınının birinci vazifesi olmuş durumda. Aynı zamanda Türk turizm sektörünü baltalayabilecek bir habere imza atan İngiliz The Times gazetesi bugünkü haberiyle pes dedirtti.

Süleyman Soylu ne demişti?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Ankara'da seçim ofisinin açılışında konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Avrupa'da, Almanya'da öyle terör örgütünün toplantılarına katılıp da ondan sonra gelip Antalya'da, Bodrum'da, Muğla'da tatil yapanlar var ya, onlar için de tedbir aldık şimdi. Hadi gelsinler bakalım havalimanlarından içerisi girsinler. Gözaltına alıp yallah, öyle kolay değil. Dışarıda hainlik yapıp, içeride, Türkiye'de keyfini, sefasını sürmek bundan sonra kolay değil."

"Erdoğan muhalifleri gözaltına alınacak"

Soylu'nun 'Avrupa'da PKK'nın toplantılarına katılıp Türkiye'ye tatil yapmaya gelenlerin gözaltına alınacağına' yönelik sözlerini The Times gazetesi bugünkü sayısında "Hükümet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rejimine muhalefet ettiklerinden şüphelenilen kişilerin Türk topraklarına ayak basar basmaz gözaltına alınacaklarını söyledi" diye verdi.

Oliver Moody imzalı haberde, "Tehdit, özellikle Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden Erdoğan'ı eleştirmemeleri konusunda uyardığı, Türkiye'ye seyahat etmek isteyen Alman ziyaretçilere yönelik gözüküyor" denildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar