GÜNDEM

Süleyman Soylu'dan “Her gün bir arkadaş kıyma makinesine atılıyor" diyen Akşener'e tepki

AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve eşini hedef alan Saygı Öztürk'e konuşan Meral Akşener skandal ifadeler kullandı. Akşener'in bu açıklamalarına Bakan Soylu tepki gösterdi. Soylu, "Keşke o talihsiz cümleyi etmeseydiniz...Hem de bir kadının namusuna iftira atana..." ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan  “Her gün bir arkadaş kıyma makinesine atılıyor" diyen Akşener'e tepki

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazıda AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve eşi Ali Ayvazoğlu'nu hedef almıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından "İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur.Haysiyet cellatlığı yaptın. Şimdi de yalan söylüyorsun. Seni Türkiye’nin tüm namuslu insanlarına şikayet ediyorum" sözleri ile Öztürk'e tepki göstermişti.

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Akşener, bazı çevrelerin hemen her gün tehdit, iftira ve hakaretleriyle karşı karşıya kalındığını iddia etti. Meral Akşener, “Her gün bir arkadaş kıyma makinesine atılıyor" ifadelerini kullandı.

Akşener'in o açıklamasına Süleyman Soylu'dan tepki geldi. 1960 darbesinden sonra  Menderes hükümetine yönelik iftira haberlerinin yer aldığı gazete küpürünü sosyal medya hesabından paylaşan Soylu, "Keşke o talihsiz cümleyi etmeseydiniz... Telafisi yok maalesef Hem de bir kadının namusuna iftira atana..." ifadelerini kullandı.

Soylu sosyal medya hesabndan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bebek davası Don davası Kıyma makinasına koyulan öğrenciler Yalanlar iftiralar... Haysiyet gözetmediler Vicdan gözetmediler Bir Başbakan asıldı! Meral Hanım, Keşke o talihsiz cümleyi etmeseydiniz... Telafisi yok maalesef Hem de bir kadının namusuna iftira atana...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar