GÜNDEM

Süleyman Soylu siyaseti bıraktıktan sonra Türkiye'den kaçacakmış! Hadi Özışık yorumluyor

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun 2023 seçimlerinin ardından siyaseti bırakacağını tüm Türkiye'ye duyuran İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, şimdi de "Soylu siyaseti bırakınca Türkiye'den kaçacak" iddialarının perde arkasını yorumluyor...

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "2023 seçimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti kazanırsa siyaseti bırakacak" haberini tüm Türkiye'ye duyurmuştu. CHP kanadından "Soylu kaçacak yerini yapıyor" iddiaları gırla giderken, Yeni Akit gazetesi ise fitne yayıncılığının kralına imza attı.

Soylu milletvekili adayı da olmayacak 

CHP’li Özgür Özel ile Ali Mahir Başarır’ın “Yargılanacak” veya “Kaçacak” sözlerini yorumlayan Hadi Özışık, Soylu’nun dokunulmazlık zırhına bürünmeden siyasetten tamamen çekileceğini söyledi. Hadi Özışık Süleyman Soylu’nun bir daha milletvekili adayı olmayacağını belirtti.

Akit gazetesinin 'Süleyman Soylu siyaseti bırakıyor' haberinin ardından Hadi Özışık'la ilgili yaptığı haber ile daha sonra AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ın Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağı haberini doğrulayan Tweetini haberleştirmesi arasındaki 'zihniyet bozukluğunu' da gözler önüne serdi.  

Özışık'ın haberini "Sedat Peker'in patlattığı Hadi Özışık'tan Süleyman Soylu fitnesi!" başlığıyla veren Yeni Akit Gazetesi, Şamil Tayyar'ın Hadi Özıyık' doğrulamasını, "Şamil Tayyar'dan şok Süleyman Soylu iddiası! Yer yerinden oynayacak" başlığıyla vererek kimin fitneci olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Hadi Özışık'ın o açıklamalarının tamamını izlemek için tıklayın...

Hadi Özışık ne demişti?

- Süleyman Soylu'nun parti kurmak gibi bir niyeti yok. Soylu'nun Recep Tayyip Erdoğan yaşadığı sürece onun karşısına çıkıp siyaset yapacağını kim söylüyorsa yalan söylüyor... Süleyman Soylu 2023 seçimlerinden sonra siyaseti bırakma kararı aldı.
-2023 seçimlerini AK Parti kazanır, Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilirse Süleyman Soylu siyasetten çekilecek. Süleyman Soylu, 2023 seçimlerinden sonra siyasete ve AK Parti'ye veda edecek... 
- Bu bir duyum değil, bu kesin bilgi... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir görev tevdi ederse teşekkür edip kenara çekilecek...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar