GÜNDEM

Süleyman Soylu ne sözü verdi? Selvi "rüyamda görsem inanmazdım" diyerek duyurdu

İçişleri Bakanı Soylu’yu aradığını ve üs bölgesindeki izlenimlerini, iftar sırasında neler yaşandığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarını, PKK ile mücadeleyi sorduğunu söyleyen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Bakan Soylu'nun bir söz verdiğini belirtti ve bunu okuyucuları ile paylaştı.

Süleyman Soylu ne sözü verdi? Selvi "rüyamda görsem inanmazdım" diyerek duyurdu

Namaz Dağı’ndaki üs bölgesinden medyaya yansıyan fotoğraf sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu arayan Abdülkadir Selvi, Soylu'nun bir söz verdiğini belirtti. Selvi, "“İnşallah eylülde Cudi’de festival yapacağız” dedi. “Sözüm söz” diyor. 90’lı yıllarda o bölgede operasyonları takip etmiş bir gazeteci olarak Cudi’de festivali rüyamda görsem inanmazdım." ifadelerini kullandı.

CUDİ’DE FESTİVAL YAPACAĞIZ

Süleyman Soylu bir de söz verdi. “İnşallah eylülde Cudi’de festival yapacağız” dedi. “Sözüm söz” diyor. “Cudi’de Hazret-i Nuh’un gemisinin olduğu Sefine diye bir alan var. Her yıl oralara gidilir, namazlar kılınır, dua edilirdi. Allah nasip ederse Sefine’ye eylülde çıkacağız. Bu yıl söz vermiştik festival yapacağız diye. Festivali yapacağız. Bir de Ağrı Dağı’na yürüyüşlerin açılması düşüncemiz var. Onun için biraz daha terörle mücadeleye asılacağız.”

90’lı yıllarda o bölgede operasyonları takip etmiş bir gazeteci olarak Cudi’de festivali rüyamda görsem inanmazdım.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar