GÜNDEM

Süleyman Özışık’tan ülkeyi ayrıştırdığını söyleyenlere bomba yanıt

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, ülkeyi ayrıştırıp, kutuplaştırdığını söyleyenlere geçmişten bugüne örnekler vererek, yaptığının ötekileştirme değil;demokrasi olduğunu köşesine taşıdı. 

Süleyman Özışık’tan ülkeyi ayrıştırdığını söyleyenlere bomba yanıt

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugünkü köşesinde televizyonlardaki tartışma programlarına çok sık çıkmadığını ancak; çıktığı zamanlarda da kısa süre konuştuğu halde; yayın sonrası sosyal medya üzerinden lince maruz kaldığını ve hedef gösterildiğini yazdı. 

En son katıldığı tartışma programından sonra da hedefe konduğunu dile getiren Özışık:"Dün Antakya'dan Ebru Okçu adında zavallı bir kadın yazmış. 'Keşke şu Süleyman Özışık ölse de bir vizyonsuzu sürekli TV'lerde görmenin yaşattığı işkenceden kurtulsak! Tahammül edilecek gibi bir adam değil bu ya! Program çıkışı nasıl dövmüyorlar bunu?' diye açıkça hedef göstermiş.” dedi.

Karşısında bulunanların istediği gibi konuşma hakkının olduğunu fakat kendisinin öyle bir hakkı yokmuş gibi davranıldığını ifade eden Özışık, sözlerine şu satırları ekledi:”Ağzımı açtığım an; "Süleyman Özışık ülkeyi kutuplaştırma, ötekileştirme, ayrıştırma!."Sanırsın ki bizden önce ülkede herkes birbirini öperek işe uğurluyordu. Sanırsın ki herkes kucak kucağa yaşıyordu. 

Yahu sen ülkeyi benden önce zaten böleceğin kadar bölmüş, insanları ayrıştıracağın kadar ayrıştırmışsın. Bana böleceğim, ayrıştıracağım bir şey bırakmamışsın ki böleyim kardeşim! Hem bu nasıl bir ayrıştırma ben anlamadım!”

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar