GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan CHP'liler için olay öneri:Hazır sınır kapıları açılmışken…

Kılıçdaroğlu'nun partili arkadaşlarının şehit haberlerini öğrendiği anın fotoğraflarını paylaşıp "Şehit haberini alınca gözyaşlarına boğuldu" diye açıklama yaptığını söyleyen Türkiye yazarı Süleyman Özışık, o fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun sadece gözü ile oynadığını veya gözünü kaşıdığını söyledi.

"Şimdi binlerce şehit vermemize neden olan PKK ve HDP ile ittifak kuranlar, 33 şehidimiz için yas tutuyor öyle mi?" diye soran Türkiye yazarı Süleyman Özışık,  hiçbirinin şehitler için üzülmediğini ve her şehit haberini sadece iktidara vurma gerekçesi olarak gördüğünü iddia etti.

"Eğer Mehmetçik için üzülüyorsanız, "Bugün bir savaş çıksa, banko Esad'ın saflarında yer alırım" diyen içinizdeki Serra Kadıgil gibilerini temizleyin de inanalım. "Bir savaş çıksa İran'ın saflarında yer alırım" diyen Eren Erdem gibileri temizleyin. " ifadeleri kullanan Özışık, olay bir öneride bulundu:

Türkiye göçmenlerin Avrupa'ya geçişi için bütün sınır kapılarını ardına kadar açtı. Fırsat bu fırsat, tası tarağı toplayıp gidebilirsiniz.
Ama lütfen normal gitmeyin...Defolup giderseniz çok memnun oluruz!

Hazır sınır kapıları açılmışken…

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İdlib'de şehit olan askerlerin cenazeleri toprağa verilmeden yaptığı konuşmanın kendisini derinden yaraladığını belirtiyor. 
"Daha şehitlerimiz toprağa verilmedi. Ama bugün Erdoğan'ın yaptığı konuşma beni derinden yaralamış durumda. Bir ülke böyle yönetilemez. Cenazeler defnedilmeden bu nasıl bir konuşmadır? Daha cenazeler defnedilmeden, daha acılar, yaralar sarılmadan bu nasıl kahkahadır?" diye soruyor.
Sonra...
Partili arkadaşları şehit haberini telefonda öğrenirken ki fotoğrafını paylaşıyor. Fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun konuşurken sağ eliyle gözüyle oynadığı ya da gözünü kaşıdığı görülüyor.
Kabak gibi belli yani...
Ama partili arkadaşları, şehit haberleri üzerinden rant elde etme düşüncesinde oldukları için "Şehit haberini alınca gözyaşlarına boğuldu" diyor.
Yersen!

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar