POLEMİK

Süleyman Özışık'tan Bülent Arınç'a açık KHK çağrısı!

Verdiği demeçle bir anda gündeme oturan Bülent Arınç'ın KHK ile ilgili sözlerini yorumlayan Süleyman Özışık, köşesinden Arınç'a çağrıda bulundu. Rasgele bir dosya seçip inceleyelim mağduriyet konusundan diyen Özışık, sen siyaseti bırakmaya ben de gazeteciliği bırakmaya bahse girelim ifadesini kullandı.

Bülent Arınç, Kemal Öztürk'e verdiği demeçte KHK'lılarla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Bir anda herkesin gündemi KHK'lılar olurken Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Arınç'a açık çağrıda bulundu. 

İşte Özışık'ın Arınç'a çağrısı:

Ve daha da önemlisi; Bülent Arınç, AK Parti'nin ve Erdoğan'ın yumuşak karnıdır!
Neden mi?
Bugün KHK'dan ihraç olan ya da FETÖ'den içeride yatan binlerce FETÖ'cü, "Bülent Arınç FETÖ'nün hain bir çete olduğunu darbe gecesi öğrenip pişman oluyor, 'Ben çok ahmakmışım' diyerek işin içinden sıyrılabiliyorsa bizim pişmanlığımız niye dikkate alınmıyor?" diye soruyor.
Ve yine binlerce FETÖ'cü, "FETÖ ile iltisakı kabak gibi ortada olan Bülent Arınç'ın damadı hokus pokus yöntemiyle dışarı çıkıyorsa biz niye dışarı çıkamıyoruz?" diye soruyor.
Dikkat ediniz.
Bir haftadır Bülent Arınç'ın "KHK bir faciadır" sözü bütün televizyon kanallarında döndürülüyor. El altından FETÖ'yü destekleyen kimi isimler televizyonlarda, "Yahu bunu ben söylemiyorum, Bülent Arınç söylüyor" diyerek AK Parti'ye vuruyor. 
Sayın Arınç AK Parti'ye bundan daha büyük zararı nasıl verebilir ki?
Üzülerek görüyorum ki AK Partililerle Sayın Bülent Arınç tam bu noktada ayrışıyor. Millet ile Arınç'ın yolları burada ayrılıyor.
Sayın Arınç'ın benzincideki pompacılara, evine gelen temizlikçilere üzülüyor. Millet ise darbe gecesi tankların altında lime lime edilen şehitlerine üzülüyor.
Arınç ihraç edilen polislere acıyor, millet ise bedenindeki uzuvları kaybetmiş gazileri için yanıp kavruluyor.
Hassasiyetler çok farklı yani...
Sayın Arınç konuşmasının bir yerinde OHAL İşlemleri Komisyonu'nun doğru işler yapmadığını ve suçlu ile mağduru ayıramadığını dile getiriyor. 
Ben ise tam tersini söylüyor, komisyonun adaletli ve hakkaniyetli bir sonuca varmak için kılı kırk yardığını iddia ediyorum. 
Eğer Sayın Arınç komisyonun haksızlık yaptığında ısrarlı ise kendisine şuradan bir çağrıda bulunuyorum. Bahsini ettiği pompacının, temizlikçinin ve ihraç edilen polisin neden ve hangi sağlam gerekçelerle ihraç edildiğini beraber öğrenelim diyorum.
Nasıl mı?
Bizzat komisyona giderek, dosyalarındaki tüm teknik detayları tek tek inceleyerek. 
Hatta bir çağrım daha var Sayın Arınç'a...
Komisyon tarafından haksız yere ihraç edildiğini iddia ettiği herhangi bir dosyayı rastgele seçsin ve beraber bakalım. Haksızlık var ise ben, yok ise Arınç milletin önüne çıkıp özür dilesin.
Hatta gerekirse ben gazeteciliği, Sayın Arınç ise siyaseti bırakma konusunda iddialaşalım. Böylece FETÖ'ye can suyu niteliği taşıyan bu ahmakça tartışmalar son bulsun!
Olur mu Sayın Arınç?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar