GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan Boğaziçi uyarısı: Gezi ve 15 Temmuz karışımı bir plan

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olayın arka planında yapılan hazırlığı ve sürece dahil olan isimleri paylaşarak uyardı: Gezi ve 15 Temmuz karışımı bir plan yapılıyor...

Süleyman Özışık'tan Boğaziçi uyarısı: Gezi ve 15 Temmuz karışımı bir plan

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak Melih Bulu'nun atanması ile başlayan protestoların terörize edilmesi ile olay başka bir boyuta taşındı. 

Yaşanan süreci ve süreci terörize eden isimleri yazan Süleyman Özışık, Gezi ve 15 Temmuz karışımı bir planın içerisinde olduklarını söyledi ve uyardı.

İşte o yazı:

Türkiye'nin yakın tarihini bilenler, kanlı biten pek çok eylem veya ayaklanmanın üniversiteler üzerinden başlatıldığını bilir.
Bunu iyi bilen kirli eller yine ve yeniden devreye girmiş görünüyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması bahanesiyle başlayan eylemlere dikkat edin. 
Aynı kirli elleri, aynı kara suretleri göreceksiniz.
Bu eylemleri adım adım tezgâhladılar. Nasıl tezgâhladıklarını size tane tane anlatayım...
İstanbul seçimlerinin yenileneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Hemen ardından CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, "Kaynayan kazan taşmaz mı, sandıkları aşmaz mı, seçmenin oyunu yok sayan darbeyle buluşmaz mı?'' diyerek hükûmeti asker üzerinden tehdit etti.
Kemal Kılıçdaroğlu aldığı zaferin sarhoşluğuyla Avrupa'nın barbar devletlerine, "Bize yardım ederseniz Erdoğan diktatörünü devirebiliriz" diyerek Türkiye'ye uluslararası silahlı müdahale istedi.
Üzerinden biraz zaman geçti.
Halk TV'de Ayşenur Arslan, "CHP'nin de PKK gibi silahlı bir gücü olmalı. Bak HDP'ye, arkasındaki silahlı gücün desteğiyle nasıl da AKP ile bilek güreşi yapıyor" dedi. 

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum